Autorius Tema: Parduodu Alfa Romeo 159 2,4 Q tronic  (Skaityta 22665 kartus)

Neprisijungęs KLIFF

Ats: Parduodu Alfa Romeo 159 2,4 Q tronic
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2016-05-25 10:28 »
Na, visiskai tave suprantu. Argumentai svarus ir rimti, nematau ko diskutuoti ir nervuotis, nes:
1. Taip, puiki mintis atsiskayti traktoriaus, ir pereiti/grizti prie normalaus automobilinio kuro (meskit akmeni) :D
2. Sekant pirmuoju punktu, alfu pasirinkimas sumazeja iki minimalaus minimumo, 159 normalus benzininis variklis VOS vienas ir tas su labai labai ribotu pasirinkimu. Nori automato? NERA. Ribotas biudzetas? NETINKA. Svarbu ir eksplotaciniai kastai? ATMETAMA. Mito apskritai daugumai per daug moteriskas automobilis, apart QV versiju, o Giulietta toks per viduri, velgi, labai jau skonio reikalas. 159 kaip ir tiktu, bet, kad ju apskritai kokie 90% isleistu traktoriai. Beje, su pastaraja problema, kuria dar labiau paastrina ivairios valdzips finansines ir moralines sankcijos dyzeliniams varikiams (cia mano gyvenamojoj gatvej), asmeniskai susidures ir dar labiau susidursiu netolimoje ateityje, kai beliks rinktis arba Giulietta arba japonas,vokietis,amerikonas, na geriausiu atveju koks Fiat :D 156/166/147- na, dar max pora metu ir tai jau bus visais atzvilgiais atgyvene automobiliai, nebetinkami, kasdieniam vartojimui.
3. Pas mane panasi situacija, pirmoji auto Alfa, antroji Alfa, trecioji Alfa, toliau Alfa, Alfa, Alfa....naturalu, kad norisi isbandyti ir kazka kito. As nemazai konkurentu, bent darbe isbandydavau, kai Alfa Romeo nustojo gaminti automobilius, bet. Sesk i vokieti, japona ar kita, isbandysi ir vel grisi prie alfos su dar svaresniais argumentais "kodel Alfa". Arba negrisi, tame irgi nieko blogo :)
4. Liko bent 3-4 metai iki tikros ir jau ganetinai iperkamos daugumai alfos pasirodymo (turguje),daugumai tu, kas nenori isipareigoti lizingui. O pastaroji, zada buti tikrai idomi ir su platesniu komplektaciju/varikliu pasirinkimu, tinkamu ne tik juodu dumu ir maksimalaus taupymo fanams. Tad dabar, kol esamos alfos nelabai siulo pasirinkimu alternatyvu ir, jei norisi isbandyti kazka is konkurentu, pats metas tai padaryti. Nei sirdies skaudes del, sakykim, isdavysciu, nei kazkas priestarauti tam turetu, jeigu supranta situacija. Cia Marchione alfistus isdave ir nekaltinkim vieni kitu, kalta tik valdzia!  :alaus:
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #41 Įrašytas: 2016-05-25 10:40 »
Nėra giulijos universalo, tai viskas nusitęsia dar kokiems 6 metams minimum ;)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs Pavas

• Patyręs
  • Įrašai: 488
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2016-05-25 11:46 »
Na, visiskai tave suprantu. Argumentai svarus ir rimti, nematau ko diskutuoti ir nervuotis, nes:
1. Taip, puiki mintis atsiskayti traktoriaus, ir pereiti/grizti prie normalaus automobilinio kuro (meskit akmeni) :D
2. Sekant pirmuoju punktu, alfu pasirinkimas sumazeja iki minimalaus minimumo, 159 normalus benzininis variklis VOS vienas ir tas su labai labai ribotu pasirinkimu. Nori automato? NERA. Ribotas biudzetas? NETINKA. Svarbu ir eksplotaciniai kastai? ATMETAMA. Mito apskritai daugumai per daug moteriskas automobilis, apart QV versiju, o Giulietta toks per viduri, velgi, labai jau skonio reikalas. 159 kaip ir tiktu, bet, kad ju apskritai kokie 90% isleistu traktoriai. Beje, su pastaraja problema, kuria dar labiau paastrina ivairios valdzips finansines ir moralines sankcijos dyzeliniams varikiams (cia mano gyvenamojoj gatvej), asmeniskai susidures ir dar labiau susidursiu netolimoje ateityje, kai beliks rinktis arba Giulietta arba japonas,vokietis,amerikonas, na geriausiu atveju koks Fiat :D 156/166/147- na, dar max pora metu ir tai jau bus visais atzvilgiais atgyvene automobiliai, nebetinkami, kasdieniam vartojimui.
3. Pas mane panasi situacija, pirmoji auto Alfa, antroji Alfa, trecioji Alfa, toliau Alfa, Alfa, Alfa....naturalu, kad norisi isbandyti ir kazka kito. As nemazai konkurentu, bent darbe isbandydavau, kai Alfa Romeo nustojo gaminti automobilius, bet. Sesk i vokieti, japona ar kita, isbandysi ir vel grisi prie alfos su dar svaresniais argumentais "kodel Alfa". Arba negrisi, tame irgi nieko blogo :)
4. Liko bent 3-4 metai iki tikros ir jau ganetinai iperkamos daugumai alfos pasirodymo (turguje),daugumai tu, kas nenori isipareigoti lizingui. O pastaroji, zada buti tikrai idomi ir su platesniu komplektaciju/varikliu pasirinkimu, tinkamu ne tik juodu dumu ir maksimalaus taupymo fanams. Tad dabar, kol esamos alfos nelabai siulo pasirinkimu alternatyvu ir, jei norisi isbandyti kazka is konkurentu, pats metas tai padaryti. Nei sirdies skaudes del, sakykim, isdavysciu, nei kazkas priestarauti tam turetu, jeigu supranta situacija. Cia Marchione alfistus isdave ir nekaltinkim vieni kitu, kalta tik valdzia!  :alaus:

Well said, sir, let me buy You a beer. :alaus:
O dėl universalų - tai tik juos ir turėjau, tai taip pat nusibodo :D 

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2016-05-25 11:58 »
Golfas irgi ne sedanas :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #44 Įrašytas: 2016-05-25 18:48 »
Visgi, jeigu jau mastai rinktis golfa, tai apziurek ir Giulietta. Paprasti, kantri ir issiskirianti is minios masina,  bei benzininiu varikliu pasirinkimas labai nemazas. Kazkaip su golfu net nelyginciau, jeigu bagazines turis nera svarbu. Golfas butu paskutinis variantas i kuri ziureciau, pereinant nuo alfos, na, bet tai tik mano kukli nuomone :D

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45 Įrašytas: 2016-05-26 08:11 »
Visgi, jeigu jau mastai rinktis golfa, tai apziurek ir Giulietta. Paprasti, kantri ir issiskirianti is minios masina,  bei benzininiu varikliu pasirinkimas labai nemazas. Kazkaip su golfu net nelyginciau, jeigu bagazines turis nera svarbu. Golfas butu paskutinis variantas i kuri ziureciau, pereinant nuo alfos, na, bet tai tik mano kukli nuomone :D

Jo, čia būtų, manau, geriausias variantas. Nebent žmogui Alfa pabodusi, tada kitas reikalas. O jei atsižvelgt į sumą, už kurią norima pirkt mašina (Golfas), tai jau Giulietta QV turbūt galimėtų pasiimti :)
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs Pavas

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46 Įrašytas: 2016-05-26 08:21 »
Jo, čia būtų, manau, geriausias variantas. Nebent žmogui Alfa pabodusi, tada kitas reikalas. O jei atsižvelgt į sumą, už kurią norima pirkt mašina (Golfas), tai jau Giulietta QV turbūt galimėtų pasiimti :)

Matysim. Gal but sita uz normalia kaina neparsiduos ir teks toliau drozti.  :masina:

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #47 Įrašytas: 2016-05-26 10:08 »
Kiek supratau is turetu masinu skaiciaus, pats jaunas dar, tai net ir standartines 1.4 su Sportpack 1 ar 2 ir 170AG per abi akis pakaktu, tiek galios, tiek stiliaus atzvilgiu. Iki pilnos laimes beliktu vaziuokle jaunatviskai pasizeminti, jeigu tai dar nebutu atlikta. Bet tai tik del bendro vaizdo, nes su "Drive mode", to aukscio nelabai jauciasi. Nezinau, ar vaziavai su jos kuriuo nors benzininiu varikliu, bet jiems neprilygsta senieji, realiai man tas 170ag, ir gal net 120ag zymiai smagesnis ir net, sakyciau, juntamai dinamiskesnis uz ta 1.9 traktoriuka (drage nestaciau ir sekundziu nelyginau, tik pojuciai). Cia apie 120ag kalbant, nes 170ag tikrai nera net ka lyginti su 1.9. Be to ir automatu yra "TCT" (DSG analogas), su juo dar smagiau, nei su manualu :)

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48 Įrašytas: 2016-05-26 10:26 »
...Kiek supratau is turetu masinu skaiciaus, pats jaunas dar...

Na, jei apie mane kalba eina, tai tas "jaunas", "nebejaunas" ir "senas" čia jau kiekvienam savaip :) 33 čia dar "jaunas" ar "senas" skaitosi? :D O Pavas, tai senis jau, konretus :D Prisipažink, ar nebyra dar pelenai?! :D O kas dėl 120 AG motorų, tai tikrai tikiu, kad jis gyvesnis už tą 1,9 dyzelį su 150 AG. Visgi naujos kartos motorai, naujos technologijos ir t.t. + tai yra benzininis variklis ;) 
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs Pavas

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49 Įrašytas: 2016-05-26 11:17 »
Na, jei apie mane kalba eina, tai tas "jaunas", "nebejaunas" ir "senas" čia jau kiekvienam savaip :) 33 čia dar "jaunas" ar "senas" skaitosi? :D O Pavas, tai senis jau, konretus :D Prisipažink, ar nebyra dar pelenai?! :D O kas dėl 120 AG motorų, tai tikrai tikiu, kad jis gyvesnis už tą 1,9 dyzelį su 150 AG. Visgi naujos kartos motorai, naujos technologijos ir t.t. + tai yra benzininis variklis ;)

Aš nesiginčyju, kad Giulietta blogai. Neu, viskas ok su ja :) Jei bus variantų tikrai varysiu pažiūrėt, bet kol kas nėra, tik vieno forumiečio nepamenu kieno pilka, bet kaina man nepatinka. O kieno tas 1,4 variklis ? Nežinau nieko apie giulietta ir kažkai esu įsitikinęs, kad ji turi daug įvairių ligų :)

P.S. nesijaučiu senas, 25 man  :alaus: todėl ir nesinori sėst į kokį 5 series. Nes čia jaunatviška mašina tik kauno bachūrams. Juolab kad man bagažinė nereikalinga, važiuojam dažniausiai max 2 žmonės :)

Tiesiog alfų šiuo metu pasirinkimas liūdnas.  :masina: