Autorius Tema: AR 156 1,9 jtd 85kW kalenimas iš variklio  (Skaityta 4128 kartus)

TwinTurbo

• Svečias
Ats: AR 156 1,9 jtd 85kW kalenimas iš variklio
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2016-04-05 19:47 »

Kažkaip daug parašei, tačiau į mano klausimą NIEKO neatsakei. Aš klausiau kas galėjo nutikt, gal kažkas susidūręs su problema. Prie ko čia auto naują pirkt ? Pardavinėt ją ? Prie ko tie 600 eur., tavo mašinos kaina čia ? Iš kur trauki skaičius ? Už 2000 eur mašiną nusipirksi normalią ? Čia jau riba, kur mašinos nebegenda ir tik imi ir važiuoji ? Jei klausiu klausimo, atsakyk į jį, o ne savo nuomonę man neįdomiais klausimais reikšk. Ir servisų yra tikrai gerų ir daugiau, kur sutvarko mašinas, nebūtina rodyt tik savo nežinojimo.. tiesiog Vilniuj sugedo mašina, o pats ne iš Vilniaus, tai klausiu AR bendruomenės. Nežinai kokia bėda ir kur dar daugiau remontuoja - nekomentuok ! Ačiū

Tau niekas ir nepatars ir gedimų nenustatys čia forume net nematę mašinos ir išgirdę esamo "kalenimo". Jei aš tau dabar pasakysiu, kad kaitimo priežastis trūkus galva, o kalenimas tai alkūninio mirties ženklai, tai imsi ir keisi viską? Variantų gali būt daugelis. O jei nesupratai, tai ankčiau rašyta buvo sarkazmu. Pats dievagojiesi, kad alfos remontas daugiau kainuos nei pati tavo alfa, tai tau ir variantai, ką daryt tokiu atveju. Ir taip 2000 Eur tai kaina, už kurią padoraus stovio 156 gali įsigyt ir kiek atidėt mintis apie remontus brangesnius nei pati mašina ir tai, tokių metų auto negarantija, kad kas nors nesuges. O jei mašinas perki už tiek, kad remontas atseikės daugiau, tai mažai kas tau gero pasiūlys, kad būtu ir pigu, ir gerai.