Autorius Tema: AR 159 1.9 JTDm: netolygiai dirba variklis tik užvedus:  (Skaityta 26614 kartus)

Neprisijungęs aurimas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
Ats: AR 159 1.9 JTDm: netolygiai dirba variklis tik užvedus:
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2016-02-19 13:10 »
Yra tų dūmų užvedus kol tas prastas garsas, poto jokių dumų :)

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2016-02-19 13:51 »
Yra tų dūmų užvedus kol tas prastas garsas, poto jokių dumų :)

Tai ir bus purkštukas. Man buvo irgi taip, bet aš nieko nedariau, savaime praėjo. Greičiausiai prieš tai buvęs savininkas pylė neaiškios kokybės salerką. Dabar pilu tik Neste tą kažkokį reaktyvinį dyzelį, tai jokių bėdų, jokių dūmų.
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs Zenius

• Patyręs
  • Įrašai: 595
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2016-02-19 14:39 »
Lietuvoje Nestes kolonele tikrai daznai sutvarko tokius gedimus.Pritariu Disco v
; VAZ 2103,VAZ 8 ,Opel Senator, 2.5 .LANCIA PRISMA 1.9 D 65 AG ,Renault 11 d 1.6.  Vw Golf II 1.6 D .Chevrolet Camaro IROC-Z.  Vw Passat B5 1.6.OPEL VECTRA 4X4 16V A6 C4 Avant 2.5 TDI Quattro 1997. A8 3.7 V8 QUATTRO . Dar  C4 2.5 TDI  QUATTRO . Vw Tiguan D. A6 3.0 TDI Quattro.  Turiu; Crosswagon Q4

Neprisijungęs aurimas

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2016-02-20 10:05 »
Na Nestes čia neturim, bet vakar užpyliau Shell V-power Nitro dyzelino sklidina (gavosi 60%naujo/40%seno). Kolkas nekažką, dar šiandien prasuksiu ratelį ;) O kokia jūsų nuomonė apie tuos priedus kuro? Nu tipo kur valo/tvarko ir būna geriau nei iš gamyklos :D  ).

Neprisijungęs Vilimantas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2016-02-20 10:24 »
Na Nestes čia neturim, bet vakar užpyliau Shell V-power Nitro dyzelino sklidina (gavosi 60%naujo/40%seno). Kolkas nekažką, dar šiandien prasuksiu ratelį ;) O kokia jūsų nuomonė apie tuos priedus kuro? Nu tipo kur valo/tvarko ir būna geriau nei iš gamyklos :D  ).
Su neste Pro žiemą manoji kuriasi idealiai prie, bet kokių šalčių, tik pasukai raktelį ir valio. Bet dažniau naudoju Statoil Miles Plus dyzelį. Man jis optimaliausiai sueina, variklis labai tolygiai dirba, na placebo ar ne, bet mano PSA dyzeliui jis skaniausias. Tai jeigu pas tave yra Statoilai, bandyk juos. O vat prieš mėnesį buvau Lenkijoje, gryžtant kuras baiginėjosi, galvoju Augustave užsipilsiu Shell V-power Nitro super duper dyzelio. Kaip premium kuro megėjas, pamaniau kad niekad iš Shell neesu pyles, brandas rimtas mašiniukas skries. Prisipyliau pilną baką, važiavo įprastai, tačiau kitą rytą šaltą variklį vos užkūriau, kratėsi, purtėsi, o buvo gal kokie minus 12. Šaltesnį rytą vis vargdavau, kol tą kurą išvažinėjau. Paskui vėl įprasto Neste pro ar Miles Plus (nepamenu) užpyliau ir vėl ledas buvo, tai nežinau kodėl taip nesudraugavo būtent su tuo Shello dyzeliu (visgi klimatas ten irgi toks pats, kuras žieminis tikrai buvo). O dėl priedų tai daug skirtingų nuomonių, vieni sako kad padeda, kiti teigia kad tie priedai sukels šiukšles nuo bako dugno ir sienelių taip dar labiau pakenkiant varikliui. Asmeniškai kelis kartus profiklaktiškai esu pylęs, efekto kaip ir nepajutau, nei blogiau nei geriau nepasidarė :) O pabaigai gal mane forumiečiai ir sukritikuos, bet vieninteliai priedai kurie pagal mane verti dėmesio yra XADO. Esam net bandymą darę, į kalantį, pavargusį golfuko variklį pylę XADO gelių, pavažinėję kelis tūkstančius km ir variklį ardę. Efektas tikrai buvo. Tai nežinau ar verta, bet gal galima bandyti XADO priedus skirtus dyzelinei kuro sistemai. Aš esu XADO naudojęs tiek į tepimo sistemą, tiek į kuro sistemą, pavarų dėžę. Ne dėl to, kad mašina blogai važiavo, o tiesiog profilaktiškai. Nežinau ar sutapimas po 10 000km kompresiją rodė geresnę ir mano akimis pavarų darbas taip pat pagerėjo. Tad, kiekvieno asmeninis reikalas, naudoti tai ar ne :) Gal dar reiktų paminėti, jog tai buvo HDi variklis, o į JTD neesu pylęs, tai reiktų klausti tų kurie tai darę :) Visgi galiausiai reikia suprasti, jog visi tie priedai yra skirti arba profilaktiškai arba jau esant blogam darbui jį maskuoti, todėl jie realiai nesprendžia atsiradusios problemos, todėl jeigu mašina tikrai genda, geriau šalinti patį gedimą ir nesukti galvos apie kitus variantus  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2016-02-20 10:36 sukūrė Vilimantas »

Neprisijungęs aurimas

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2016-02-20 11:25 »
Sveiki,
 Aciu uz atsakymus :)

Na jokio efekto nepastebejau su tuo v-pover nitro, bile brangesnis tik :)
Tu priedų niekad nenaudojau, manau vengsim ju ir si karta :)
Purkstukas atkeliauja kita savaitgali, kita pirmadieni i diagnostika nepigia (130€) ir ziuresim ka matys, didele tikimybe su jais kad nustays bloga stabziu skyscio klampuma :D

Einu kurt 159tos, pirmas kurimas po Nitro degalu :)

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #16 Įrašytas: 2016-02-20 12:41 »
Dekui uz mintis :) 29 dienai uzsakiau diagnostika (artimiausias laikas kai gali paimti auto), cia veiksmas vyksta norvegijoj, tai trunk laiko cia pas juos :) Girius iesko purkstuko, blogajį restauruosim ir bus instaliuotas atgal vasarop :)

Dar toks prastas klausimas :) Nieko baisiai negali ivykti jei vazinesiu toliau iki remonto su tokiu prastu saltu startu? Tikiuosi diagnostika parodys kuris nusproges purkstukas, nes Girius sako kad ant kompas mato elektrines dalies gedimus :)
Kokiam mieste esi ir i kuri servisa uzsirasei? Tikiuosi ne i RSA BIL :D
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs aurimas

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2016-02-21 10:18 »
As Trondheime laikausi :) kur tu? Uzsirasiau cia: http://www.autosportiva.no/, tai ziuresim ka jie ten snekes :) o kas negerai su RSA bil? Kai pirkausi 159ti, tai jie labai gera pasiulyma dave, bet pirkau is privataus :)

Neprisijungęs Zenius

• Patyręs
  • Įrašai: 595
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2016-02-21 13:04 »
Naudojant pagerinta kura vienos ar kitos firmos ,efekto tik uzpylus kuro tiketis naivu, efekta gali pajausti po 2-3 t/km ,o gali ir nepajausti,iskarto pajausi kai uzpilsi su vandeniu ar koki purvina.
; VAZ 2103,VAZ 8 ,Opel Senator, 2.5 .LANCIA PRISMA 1.9 D 65 AG ,Renault 11 d 1.6.  Vw Golf II 1.6 D .Chevrolet Camaro IROC-Z.  Vw Passat B5 1.6.OPEL VECTRA 4X4 16V A6 C4 Avant 2.5 TDI Quattro 1997. A8 3.7 V8 QUATTRO . Dar  C4 2.5 TDI  QUATTRO . Vw Tiguan D. A6 3.0 TDI Quattro.  Turiu; Crosswagon Q4

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2016-02-21 19:44 »
Na, man efektas pasijautė gal tik po kokių poros mėnesių, o tai yra apie 4-5 (jei ne 6) baikai kuro. Taip kad iš vieno užpylimo ir 200 km pravažiavimo nereikia tikėtis kažkokio stebuklo ;)
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"