Autorius Tema: AR 159 1.9 JTS dujos  (Skaityta 15888 kartus)

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
Ats: AR 159 1.9 JTS dujos
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2015-07-28 15:35 »
po sito skelbimo ir 159 su dujomis bus ''visai nieko tokio'' net ir didziausiems heiteriams :D
http://www.autogidas.lt/alfa-romeo-gtv-td-coupe-1996-0127227207.html
Šita dar gyva, galvojau jau senai šrote...
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs Eddie_Romeo

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 1306
  • Alfa addict
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41 Įrašytas: 2015-07-28 22:56 »
Opapa, vėl šitas 'kokainas' atgimė :D aš įsivaizduoju, kad su tais 66 kw, jis turėtų valint, kaip Maximos pirkinių vėžimėlis.

Įdomu, ar iš rankų į rankas, ar vis dar tas pats savininkas, kuris ir dažė?

Šita dar gyva, galvojau jau senai šrote...
"An "Alfisti" is a person who is thoroughly smitten with Alfa Romeo automobiles, who dedicates a large amount of their spare time and a good percentage of their income to maintaining, acquiring, and driving Alfa Romeos of all sorts."

Eddie Romeo's Autos
www.eddie-romeo.eu

Neprisijungęs ZX

• Lankytojas
  • Įrašai: 317
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2015-07-31 12:13 »
pamanykit gtv dyzeline 66kW...matomai "kuriasi ir vaziuoja", be to, pasak mano dedes, "dyzelis dabar madingas"...nors keista aisku kazkaip kai kaimyno naujas, juodas, tautoje laikomas prabangiu bmw 5 xdraiv trata panasiai kaip mano oru ausinamas Vladimirec T-30...galejo gi uz tuos pinigus nusipirkti 50 normaliu masinu su tikru varikliu, bet kazkodel nusipirko kazkokia baidykle su traktoriaus sirdimi...kazkada klausiau, tai sake, kad "viduje nesigirdi"  :D...
ta imontuota i jts duju iranga aisku ispudzio nedaro, jei butu tikslas, galejo tikrai paslepti, purkstukus po 1 ir brangesnius sudeti  :)...o ar tvarkingai ir protingai imontuota ir isdestyta paaiskes toliau eksploatuojant...dar aisku klausimas kiek tu jts'su galvos ir voztuvai atsparus dujom...nes pvz jei parodyciau senaji TS pravaziavusi 70k su dujom ir toki pati vaziavusi tik benzinu(abu su prasuktais indeklais  :) ) vargu ar kas atskirtu...
kas liecia atsipirkima, na jts aisku sudetingesnis atvejis, eilinis kompas netiks...o siaip dabar paprasto deveto duju irurskimo kainos prasideda nuo kazkur 70euru, reduktoriaus ir purkstuku remkomplektai, filtrai, trisakiai, vamzdeliai, dar maziausiai 30, programavimo laidui is ebay dar dolerio ar dvieju reikes...nieko ten sudetingo, nebent trugdo kazkokie isitikinimai ar netikejimai...

Neprisijungęs justas696661

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2016-04-24 13:48 »
Ketinu pirkti dzipa :) , gal kam reikia alfos mano uz 4800eur ?

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2016-04-24 14:30 »
Ketinu pirkti dzipa :) , gal kam reikia alfos mano uz 4800eur ?

Skelbimai, į skelbimų lentą 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Evalda5

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 93
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45 Įrašytas: 2016-05-25 15:59 »
Matyt tavo kaimyno 5 ne toks jau naujas  ;)

pamanykit gtv dyzeline 66kW...matomai "kuriasi ir vaziuoja", be to, pasak mano dedes, "dyzelis dabar madingas"...nors keista aisku kazkaip kai kaimyno naujas, juodas, tautoje laikomas prabangiu bmw 5 xdraiv trata panasiai kaip mano oru ausinamas Vladimirec T-30...galejo gi uz tuos pinigus nusipirkti 50 normaliu masinu su tikru varikliu, bet kazkodel nusipirko kazkokia baidykle su traktoriaus sirdimi...kazkada klausiau, tai sake, kad "viduje nesigirdi"  :D...
ta imontuota i jts duju iranga aisku ispudzio nedaro, jei butu tikslas, galejo tikrai paslepti, purkstukus po 1 ir brangesnius sudeti  :)...o ar tvarkingai ir protingai imontuota ir isdestyta paaiskes toliau eksploatuojant...dar aisku klausimas kiek tu jts'su galvos ir voztuvai atsparus dujom...nes pvz jei parodyciau senaji TS pravaziavusi 70k su dujom ir toki pati vaziavusi tik benzinu(abu su prasuktais indeklais  :) ) vargu ar kas atskirtu...
kas liecia atsipirkima, na jts aisku sudetingesnis atvejis, eilinis kompas netiks...o siaip dabar paprasto deveto duju irurskimo kainos prasideda nuo kazkur 70euru, reduktoriaus ir purkstuku remkomplektai, filtrai, trisakiai, vamzdeliai, dar maziausiai 30, programavimo laidui is ebay dar dolerio ar dvieju reikes...nieko ten sudetingo, nebent trugdo kazkokie isitikinimai ar netikejimai...
AR 156 SW 1.9 JTD M-Jet 103kW