Užvakar pirmą kartą pravažiavau su savo svajonių lelyle, nes jau pradedu rimčiau ieškoti
Buvau nuvaręs į BRC:
http://lt.brcauto.eu/automobilis/c770844-alfa-romeo-brera-2.4l-mechanineĮsimylėjau dar labiau, nei prieš tai. Esu skaitęs, kad važiuoja ne visai sportiškai, bet man tas kaip tik labai didelis pliusas, (man svarbu grožis, o ne sportiškumas) nes net su 18kiniais ratlankiais važiuoja ji minkštai. Vairo mechanizmas labai tikslus, begius perjunginėti patogu. Gal kiek neradau vietos kur dėti kairę ranką. Vieta gale?
blemba, nebent skėčiui... Kojoms vietos ten nelabai yra. Garso izoliazija visai nieko, galvojau bus varganesnė.
Jeigu būtent apie patį skelbima: Brera klijuota plėvele, nes kėbulas braižytas (aišku plėvelė viską paslepia) Stabžių diskai ir kaladėlės jau į pabaigą. Mašina savininko čipuota, ant aukštų apsukų meta nemažai juodo dūmo. Xseonai neoriginalūs - su techninei reiktų keisti lemputes. Rida 169000, regitros duomenys rodo kad lietuvoje nuo 2014 vasaros, tada į Lietuvą atvyko su 121000 rida. Daugiau nei per metus savininkas tikrai ne mažai prisuko
Sukinėjant vairą lėtai judant lyg ir yra mini vibracija iš variklio - dirželio ar itempėjo. Važiujant 120km/h rieda gerai, vairas tiesiai, nedreba, stabdo švelniai. Šiaip asmeniškai manau su pakaba ten viskas gerai, tik tas dūminimas tai tikrai manęs netraukia, todėl dar kart pas ją negrįšiu. Nuskambės kvailai, bet iš viso testdraivo mane sužavėjo ne galia, o pats važiavimo pojūtis. Malonu vairuoti tai faktas. Klausimas ar 159 taip pat smagiai važiuoja? O galia tai nežinau, vairuoju seną čipuotą Hdi citroeną ir brera man pasirodė, hm vangoka. Gal būtent šitas variantas? Labai mėgsta aukštas apsukas, nuo 2000rpm netraukia jau super žaibiškai. (o citras eina bet kokiu bėgiu net ir žemesnėmis apsukomis) Aišku Citroenas mano lėtesnis, bet kažkaip tikėjausi, kad trauks biški geriau ta brera. Aišku gal iš to susijaudinimo, kad vairuoju brera, nespėjau visko adekvačiai įvertinti
paskutinis klausimas, ar su visais 2.4jtd pirmas bėgis tik pajudėti? Net vos vos riedant, jau galima sakyti nebeįmesi pirmo bėgio niekaip.
Tai tiek