Apynaujes pagalves, viena pilnai prirudijos, varztas neatlaike. Cia man autogralis savo sandelio senbuvius atidave, pasak ju (dvi is pagalviu) uz savikaina, o trecioji (einamoji) jau naujo modelio, apie 4kg lengvesne uz senaja, taigi tuo paciu ne tik vibracija sumazinta, bet ir virsvorio priekyje siek tiek atsikratyta
Beje, del tos vibracijos, ji sumazejo, bet nedingo visiskai. Vibracija tokio pobudzio, kad pradedant vaziuoti, sankabos atleidimo metu, reikia paduoti daugiau gazo, norint jos isvengti. Analogiskas efektas, kaip imusus trecia begi prie 20km/h ir spaudziant gazo pedala. Masima ima purtytis. Ir tik judant is vietos, sis efektas labai nervuoja, nes trasoje viskas ok. Pravaziuoju su daug GT, bei kitu 1.9 ir specialiai bandziau ta pati veiksma, nera jokios vibracijos-trukciojimo, kaip pas mane, net ir visiskai gazo nespaudziant is vietos. Pakeista 3 is 4 pagalviu, nepakeista tik esanti arciausiai duslintuvo, bet nepanasu, kad ji butu labai prastos bukles ir aplamai turbut ji tik pagalbine (kaip ir ta traukute) dviems didziosioms ir nelabai del jos turetu taip buti. O gal galetu? Is pradziu buvau viska numetes ant pagalviu nastos, bet ju pakeitimas 100% problemos neisprende.
Taigi, laukiu nuomoniu. Sankaba? Smagraktis? Degimas blogas, galbut, apsukos per zemos laisvomis, del ko reikia daugiau jegos paduoti, nors jos, lyg ir normaliai apie 900-1000rom laikosi (reiktu patikslinti)?