Citata iš: PiPPas 2014-01-23 14:16Ne į temą biški gal, bet...AR 159 SW 2,4JTDm. Nekurta dvi dienas. Ryte atėjau - rodė borto kompas -17C. Žvakes pakaitino gal kokias 10-15 sek. ir užsikūrė iš pirmo karto. Sunkiau nei įprastai paskutinėm dienom, bet pagriebė iš pirmo karto. Kuras iš Statoil - Dyzelinas(-32)15 sekundžių žvakes kaitino?? Nu nafik...
Ne į temą biški gal, bet...AR 159 SW 2,4JTDm. Nekurta dvi dienas. Ryte atėjau - rodė borto kompas -17C. Žvakes pakaitino gal kokias 10-15 sek. ir užsikūrė iš pirmo karto. Sunkiau nei įprastai paskutinėm dienom, bet pagriebė iš pirmo karto. Kuras iš Statoil - Dyzelinas(-32)
Ką ten tiek laiko kaitint?? Pas mane praeitą žiemą visą savaitę prastovėjo prie -25 laipsnių ir tikrai 15 sekundžių nešilo Rytoj nufilmuosiu kaip mano šūdvežis rytais šyla ir vedasi. Nėra ten kam tiek laiko šilt. Per tiek laiko su 5 žvakėm saloną pasišildytum jau
OK, tebunie būna daugiau nei 10 sekundžių. Tiesiog man įdomu, kodėl taip ilgai šyla žvakės netgi prie sąlyginai ne kritinės temperatūros... Mano galva dvi dienos stovėjimo prie tokios temperatūros dar nėra toks žiaurus šaltis, kuris labai stipriai sukaustytu ir atšaldytu variklį, kad žvakes reikėtų kaitinti tiek laiko... Gal tiesiog rytas buvo iš serijos "life in slow motion"?
Citata iš: Karolis! 2014-01-23 18:21OK, tebunie būna daugiau nei 10 sekundžių. Tiesiog man įdomu, kodėl taip ilgai šyla žvakės netgi prie sąlyginai ne kritinės temperatūros... Mano galva dvi dienos stovėjimo prie tokios temperatūros dar nėra toks žiaurus šaltis, kuris labai stipriai sukaustytu ir atšaldytu variklį, kad žvakes reikėtų kaitinti tiek laiko... Gal tiesiog rytas buvo iš serijos "life in slow motion"? Naktį buvo -25. Kaip manai, gal tai turėjo įtakos, mm?