Autorius Tema: Viršutinės priekinės šakės. Didelis pasirinkimas, bet....  (Skaityta 17253 kartus)

Neprisijungęs V3j45

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
Ats: Viršutinės priekinės šakės. Didelis pasirinkimas, bet....
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2013-10-23 14:45 »
Manau vienas zmogus galetu pakomentuoti apie TRW, kaip po 7000km naujos TRW sakes jau girgzdejo ;) keistos uzsienyje.

Del VEMA - atlaiko ~5000-7000km ir kliba jau.

O mano patarimas - restauruok, jei pilnai visa sake daryti reikia kaina pas mus - 120lt - isemimas/idejimas, abu salenblokai ir sarnyras, garantija 20k km, realiai laiko ~40k - 50k km (cia sarnyras tiek atlaiko, nes salenblokai nebesuplys jau niekada po restauravimo, o po to gali sarnyra restauruoti antra karta), laikymas priklauso kaip, kur vaziuoji (kaip ir originalo), o moketi kad ir tuos 250lt uz geriausios kokybes sake, plius pakeitima ir tureti tiek pat kilometru kaip su restauruota - nelogiska.

Neviesinant restauraciniu komerciniu paslapciu pasakyk viena- restauruodami virsutines sakes dedat pilnavidurius sailentus tik is gumos (be metalo ir jokiu ten kiaurymiu)?
Jei nenori cia, parasyk i PM.

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2013-10-23 17:04 »
Manau vienas zmogus galetu pakomentuoti apie TRW, kaip po 7000km naujos TRW sakes jau girgzdejo ;) keistos uzsienyje.

O mano patarimas - restauruok, jei pilnai visa sake daryti reikia kaina pas mus - 120lt - isemimas/idejimas, abu salenblokai ir sarnyras, garantija 20k km, realiai laiko ~40k - 50k km (cia sarnyras tiek atlaiko, nes salenblokai nebesuplys jau niekada po restauravimo, o po to gali sarnyra restauruoti antra karta), laikymas priklauso kaip, kur vaziuoji (kaip ir originalo), o moketi kad ir tuos 250lt uz geriausios kokybes sake, plius pakeitima ir tureti tiek pat kilometru kaip su restauruota - nelogiska.

Neviesinant restauraciniu komerciniu paslapciu pasakyk viena- restauruodami virsutines sakes dedat pilnavidurius sailentus tik is gumos (be metalo ir jokiu ten kiaurymiu)?

O kokia cia paslaptis, jei tu atvezi nuimta detale, restauruojam ir pats pamatai kas ten daryta? Ipresuojama nauja pilnavidure guma ir ivore aisku, per kuria kisasi varztas ;) ir kas dabar pasikeite pas tamsta kai tai pasakiau?

Neprisijungęs V3j45

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2013-10-23 17:41 »

O kokia cia paslaptis, jei tu atvezi nuimta detale, restauruojam ir pats pamatai kas ten daryta? Ipresuojama nauja pilnavidure guma ir ivore aisku, per kuria kisasi varztas ;) ir kas dabar pasikeite pas tamsta kai tai pasakiau?

ir kiek km duosi garantija?

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2013-10-23 17:44 »

ir kiek km duosi garantija?

As pats asmeniskai nei restauruoju, nei garantijas dalinu, bet siaip 20k km duoda, kaune gali remontuotis - ten duoda 40k km lygiai identiskam darbui (nuo miesto dydzio ir garantija), o siaip galiu pasakyti is patirties ir savo tevo - suvazinesi visa masina isvesi i srota, o salenblokai neklibes ;) ten pasidaro labai stipriai.

Neprisijungęs Ciudikas

• Veteranas
  • Įrašai: 1078
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2013-10-23 18:05 »
Gerai, gerb. restauratoriai :D
Gal bent pasakysit kuom skiriasi OEM'ines tos pacios puses sakes kodais 60666020 ir 60653552 ?
Ar cia irgi pasaka baigta?
bet kai tingumas žmogaus - skaityk (aišku epere galejei pats susirasti):
Replacements for: 60653552 SWINGING ARM - Subst. Date : 01/1999
Prod. code   Desc.   Min. qty   Repl. Ratio
60666020   SWINGING ARM   1   1/1

ty 60653552 buvo pakeista į 60666020 1999 metais, o skirtumai tarp ju - koks tau skirtumas? faktas kad pirmoji yra grubiai sakant 1 karta, antroji - patobulinta, gal kita guma, gal kitas aliumo liejinys, o gal spalva žalia nudažyta :)

Neprisijungęs DeathBringer

« Atsakymas #25 Įrašytas: 2013-10-23 19:39 »
Ir man jau atsistojo klausimas ka deti nes jau dapiso . .  :-X priekyje mano pusej pradejo barsket tai nuvariau i servisiuka kad pakeltu paziuretu kas ten negerai ir ka pasirodo virsutinis sarnyras vel xana nors keiciau jy jei tiksliai tai pries 11200km  ??? sarnyra restauravau toj pacioj isgirtoj kauno Viliaus firmoj kuri pastaruoju metu man jau pradejo nepatikt palyginus su tai kas buvo pries kokius pora metu kai daug ka ten restauravau nusipirkes alfa  :( pries tai buvo ten pat restauruotas laike tikrai ilgai gal 30 ar daugiau K km  :alaus: vairo traukes antgalis geriau nesakysiu kiek laiko laike . . reiks pabandyt kaskur kitur ta daryt nes ir kainos ten jau kandziojasi palyginus su kitais :?
Yra: Alfa Romeo 166 2.0TB

Neprisijungęs Sraigamobilis

« Atsakymas #26 Įrašytas: 2013-10-23 19:41 »
O kokia garantija jei auto su R18 ir žeminta pakaba? Sumokėčiau dvigubai, jei man 40k km atlaikytų.. Daug variantų esu išbandęs, tiek naujų tiek restauruotų, bet rezultatu nesu patenkintas. Reta šakė atlaikė 10k km - subyra arba sailentai arba šarnyras...
ex BMW e34
ex Audi A6
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD
ex Alfa Romeo Giulietta QV 1750 tbi (Rosso Competizione)
ex Alfa Romeo 155 V6

Alfa Romeo Spider (Alfa...)
BMW 525D E39 FL (vagių džiaugsmas)
KIA Optima (optimalus pasirinkimas)

Neprisijungęs V3j45

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2013-10-23 22:57 »
Ir man jau atsistojo klausimas ka deti nes jau dapiso . .  :-X priekyje mano pusej pradejo barsket tai nuvariau i servisiuka kad pakeltu paziuretu kas ten negerai ir ka pasirodo virsutinis sarnyras vel xana nors keiciau jy jei tiksliai tai pries 11200km  ??? sarnyra restauravau toj pacioj isgirtoj kauno Viliaus firmoj kuri pastaruoju metu man jau pradejo nepatikt palyginus su tai kas buvo pries kokius pora metu kai daug ka ten restauravau nusipirkes alfa  :( pries tai buvo ten pat restauruotas laike tikrai ilgai gal 30 ar daugiau K km  :alaus: vairo traukes antgalis geriau nesakysiu kiek laiko laike . . reiks pabandyt kaskur kitur ta daryt nes ir kainos ten jau kandziojasi palyginus su kitais :?

Nu tai gi va- Kitajus tuoj ant Lietuvelas servyzu pasdarys :D
Paskutini centu paims, tik vo garantyjas suda gausi, sakys, mas gaza uzmynt megejas, ar par duobes megsti palukstyt- mergu ar alaus buteliu priskrovys :D

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2013-10-23 23:25 »
Man asmeniskai nesuprantama, kaip normalus servisai (ne garaziniai) ideje nauja detale i masina nesuteikia jai kazkokios garantijos? Taip pat keiciant pagrindini dirza - pakeite, susimokejai, aciu viso gero ir jei nutruko po 30 000km - tavo pacio bedos, o jei servisas idejo lieva detale ir paeme kaip uz gera - tavo pacio bedos. Tikiu, kad gali pareiksti pretenzijas jei po savaites ar po poros kazkas nutiko konkreciai tam elementui kuri pakeite, bet jei ilgesnis laikas jokiu pretenziju niekas nepriima. Susidedi i 156/166 viska TRW firmos pilnai, susimoki 2000lt, po 15000km viskas uzkliba - dedi is naujo :D

Neprisijungęs stasius

• Veteranas
  • Įrašai: 1889
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2013-10-24 08:53 »
O kokia garantija jei auto su R18 ir žeminta pakaba? Sumokėčiau dvigubai, jei man 40k km atlaikytų.. Daug variantų esu išbandęs, tiek naujų tiek restauruotų, bet rezultatu nesu patenkintas. Reta šakė atlaikė 10k km - subyra arba sailentai arba šarnyras...
čia forume rašė žmonės, kad su 166 restauruotom važiuoklem yra ilgai atvažinėję. jei gerai pamenu apie 80 k km laikė. tie žmonės pas renatą vilniuje darė. gali ten pamėgint. bet pinigus jis mėgsta.. aišku atitinkamai kokybiškai padaro ;)
buvo:
ar 156 2.4 jtd'99, ar 145 1.9 jtd'99, ar 147 1.6 ts'01, lancia lybra 2.4 jtd'01, ar 147 1.9'03, ar 147 1.9'04, ar 156 sw 1.9'01, ar 156 sw 2.4'03, fiat punto 1.3 mjet'05, fiat grande punto 1.2'06, AR 156 SW 1.8 TS '03, fiat bravo 1.4 tjet'08.
yra:
CRV 2.2'09