ok, daugumos nuomone aiski. JTS'as yra ne pats geriausias ir as sutinku su visais. Ir as tikrai nesu didelis fanas jo

. Bet as megstu zaisti su tom kortom, kurios yra padalintos.

Keisti i GTA arba V6 neturiu jauciu noro... Nekyla ranka kazkodel...

Be to, tuomet kai ieskojau normalaus Busso, tai radau visus gerai padroztus ir itariu, jog laikui begant ju santykis gerai islaikytu bus dar labiau nukrites. Bet sutinku, jog padariau klaida, jog neisigijau viena is ju pries daugiau nei pora metu...

As vis delto galvoju, siek tiek realiau apie galvutes tobulininmus, nes ten yra statistiskai daugiausiai sansu kazka isgauti. Taigi, mano planas butu toks:
Paimti sena galvute is kokio autosavartyno ir ja paruosti, t.y. nuslifuoti, pritrinti voztuvus, galbut pragrandyti storesnius kanalus (nors realiai gal nebutina), pakeisti gumeles ir ideti situos velenelius
http://www.europerformancedirect.co.uk/parts/detail.mhtml?root_category=engine;sub_category=cams;manufacturer=piper-cams;manufacturer_category=piper-cams-reprofiled;car=alfa156;product=2586349Po to, tuo paciu (neisitikines, kad reikalinga) ideti sita kit'a:
http://www.ebay.com/itm/KIT-H-BEAM-RODS-PLUEL-EF-RACING-PISTON-WOSSNER-ALFA-ROMEO-145-146-156-GT-/281059172142?pt=Ricambi_automobili&hash=item41706e9f2e&vxp=mtrir galiausiai uzkelti ant stendo ir perprogramuoti soft'a.
Mano klausimai butu, pas ka, kur galima restauruoti, slifuoti ir portinti galvute?
Kur galima padaryti arba issinomuoti "rolling road" testa ir perprogramuoti variklio valdyma.
Tiksliai nesu skaiciaves kiek kas gali kainuoti, bet bandau po truputi issiaiskinti. Gal 10k euru nekainuos... bet 10k litu tikrai turbut neuzteks... Kazkokiu stebuklu nesiruosiu padaryti. Noreciau isgauti apie 200+ hk, nes dabar jauciu turiu kokia 150 hk. Kiek girdejes, nei vienas JTS'as neturi tu specifikacijoje rasomu 165 hk, deja.
Kompresorius arba turbinos irgi atkrenta, nes nepraeisiu as technikines. Buvau girdejes, kad kazkas buvo paslepes kompresoriu po isiurbimo kolektoriumi apatineje dalyje variklio, bet cia jau per didelis projektas...
Kiek kainuoja galvute savartyne JTS'ui, arba galetu kainuoti. Itariu, jog geriausiai butu nupirkti kita ir viska pasiruosti su ja, o paskui tik pakeisti koki ilga savaitgali nutaikius...

Na, jeigu turit kokiu minciu arba rekomendaciju, tai praneskit.