Autorius Tema: Nesikuria (pradejo vaziuojant uzgest) alfa 2.4 jtd 100kw  (Skaityta 21085 kartus)

Neprisijungęs dariusstasys

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Ats: Nesikuria (pradejo vaziuojant uzgest) alfa 2.4 jtd 100kw
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2013-10-05 17:16 »
o kiek yra holo dawikliu, 2 ar 1 ir kuri keist.

Neprisijungęs misterr

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2013-10-07 17:32 »
mano alfiukas taikogi vaziuodamas paduso ir nuo to karto aplamai nebesikuria, gali laukti kiek nori ar tempti meginti nera jokio gyvybes zenklo..... HOLO DAVIKLIS VEIKIA BET AR JIS GALI BUTI PAREJES ,  mano meistras pasimete nebezino ka daryti....

TwinTurbo

• Svečias
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2013-10-07 21:09 »
mano alfiukas taikogi vaziuodamas paduso ir nuo to karto aplamai nebesikuria, gali laukti kiek nori ar tempti meginti nera jokio gyvybes zenklo..... HOLO DAVIKLIS VEIKIA BET AR JIS GALI BUTI PAREJES ,  mano meistras pasimete nebezino ka daryti....

Labas vakaras, kaip matau, esate naujas forumietis. Ką mes galėsim jum padėti? Iš tiek kiek čia problemos "atskleidėt", bent jau aš galiu pasakyt, kaip kažkas minėjo tokiu atveju, nebent Sveiką Mariją bandyt sukalbėt ir laukt apsišvietimo Jūsų Alfoje, jei net ir "meistras" už galvos susiėmęs.

O jei rimtai, nebandėt į normalų servisą jos nutempti?  ??? Gal baltarusiškas kuras baigėsi bake?  ;D Jo... Tie dyzeliai... Kai paskaitau apie juos problemas, tai susimąstau, ar verta lyst į tą neaiškią galerą..  :o

Neprisijungęs Esnyper

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 3305
  • AR159 JDN:369
    • Žiūrėti profilį
    • Colourful.lt
« Atsakymas #33 Įrašytas: 2013-10-07 21:20 »
Jo... Tie dyzeliai... Kai paskaitau apie juos problemas, tai susimąstau, ar verta lyst į tą neaiškią galerą..  :o

Tvarkingas dyzelis važiuoja ir nesuka savininkui galvos :) Kaip prižiūrėsi, taip ir turėsi, nesvarbu ar dyzelis ar benzinas, ar iš vis elektra.
Yra:
Alfa Romeo 159 SW '09 1.9JTDm 16V Squadra Tuning
Ford Sierra mk2 '87 2.0 EFI Turbo (project car)
Buvo:
Alfa Romeo 156 SW FL '05 2.4JTD 20V Rosso
Alfa Romeo 156 SW FL '04 1.9JTD 16V Rosso :(
Ford Sierra '87 2.0
Alfa Romeo 156 '98 1.9JTD

Neprisijungęs misterr

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34 Įrašytas: 2013-10-07 21:58 »
O jei rimtai, nebandėt į normalų servisą jos nutempti? ........  nuvariau pas geriausiai ismananti asmeni kuris vien tik ALFIUKUS tvarko, tai zmogus pasidave 2 karta per savo darbo istoryja....

Neprisijungęs klivaraz

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2013-10-07 22:34 »
pas mane tas pats irgi 2.4 100kw nesikuria ir kad ja kur ir holo dawiklis pakeistas ir rpm pakeistas, ir reikes daviklis, net ir boost controlerio davikli pakeiciau. bet kaip dega chek engine taip ir dega. kuro slegis geras viskas ok o forsunkes taip ir neatsidaro visos forsunkes geros. ipurskiu start engine stweria bet nesikuria :( trbt eis dalim jei per pora dienu neuzkursiu :angry:

Neprisijungęs misterr

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36 Įrašytas: 2013-10-07 22:54 »
vienas prie vieno neacidaro ir man forsunkes......

Neprisijungęs misterr

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37 Įrašytas: 2013-10-07 22:57 »
rasi beda su tom firsunkem rasyk is karto.... as taikogi siuo metu toje pacioje situacijoje....

TwinTurbo

• Svečias
« Atsakymas #38 Įrašytas: 2013-10-08 01:55 »
pas mane tas pats irgi 2.4 100kw nesikuria ir kad ja kur ir holo dawiklis pakeistas ir rpm pakeistas, ir reikes daviklis, net ir boost controlerio davikli pakeiciau. bet kaip dega chek engine taip ir dega. kuro slegis geras viskas ok o forsunkes taip ir neatsidaro visos forsunkes geros. ipurskiu start engine stweria bet nesikuria :( trbt eis dalim jei per pora dienu neuzkursiu :angry:

O šito nebandei? Ir ar diagnostiką bent darėt, ponai?

swks, pats katik cia buvau rases su panase beda, nesikurdavo vaziuojant uzgeso, be diagnostikos butu niekas nieko nepasake nes visi sake jog kuro reguliatorius, kiti kad siurblys bake ir t.t. ir pan, nuvariau i diagnostika (GERA) rado jog alkuninio veleno daviklis kvailioja, uz bosh sumokejau 130 lietuvisku, viso gavosi 240 t.y. diagnostika, darbas, detale.
pas garazinius newaryk, bent as kiek variau tai isvijo, warau db tik i specelizuota.

Jei patys problemų ieškot, nėra ko stebėtis, be diagnostikos ir puse mašinos pakeisit ir nevažiuos vis tiek. Geri servisai, kur rastu problema, nurodyti temos pradžioje.
« Paskutinį kartą keitė: 2013-10-08 01:58 sukūrė TwinTurbo »

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39 Įrašytas: 2013-10-08 08:29 »
O jei rimtai, nebandėt į normalų servisą jos nutempti? ........  nuvariau pas geriausiai ismananti asmeni kuris vien tik ALFIUKUS tvarko, tai zmogus pasidave 2 karta per savo darbo istoryja....

O kas yra tas tavo "geriausiai išmanantis žmogus"? Ir gal jis tuos du kartus pasidavė būtent tavo ir dar vieną Alfa remontuodamas?
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"