Čia kažkas iš Blic temos sudėjo postus į šią temą. Dėkui.
Įsidėjau knopkę ir tikrai stebiuosi, kodėl neveikia
Kaip ir ankščiau sakiau, laidai ir fyškės yra identiškos. Ir be priešrūkinių (pas mane) ir su priešrūkinėm (pas tėvą) viskas pradedant nuo mygtuko yra identiška. Net pati mikroschema yra tokia pati, tik galinių lempų mygtukas paslinktas į šoną, o priekinių - kitam šone. Vienžo, jei turi plastmasę, tos mikroschemos nereikia pirkti, jei netingi žaist su lituokliu.
Alfaowner.com forume buvau radęs temą, kur žmogus sakė, kad jei mašina iš gamyklos išriedėjo be priešrūkinių, tai pačiam ECU Front Fog Lights būną Disabled. Dabar tos temos neberandu (radau tik identišką situaciją su MiTo).
Sakykim, kad ECU čia ne prie ko (blogiausiu atveju vasarą paprašysiu, kad kai darys remap'ą įjungtų priešrūkinius). Tada lieka išsiaiškinti dėl laidų. Pas mane jų iš vis nėra, arba nupjauti nafik. Rėlė irgi spėju, kad neegzistuoja. Dėkui liuduks, bandysiu toj rusiškoj instrukcijoj susirasti informacijos, nes eLearn'as rodo kaip pajungti iki atsišakojimo į dešinę ir kairę lempas, kurio pas mane iš vis nėra. Jei kas susidūrė su ta rėle ir su tokia situacija, būčiau dėkingas, jei užvestumėt ant kelio.