Jo su duja pas mane

Žvakės irgi keistos, oro srautas, oro filtras irgi. Nes kai oro srauto matuoklė buvo išėjus, tai užvedus ant laisvų košmaras būdavo o pavažiuot neidavo, o dabar rieda, gan tvarkingai tik neišvysto normalaus pagreičio. Būna ant 5-6 tūkst apsukų pasijaučia dusimas ir paskui pramuša. Ant benzino motoras dirba šiek tiek švariau, bet nepasakyčiau, kad trauka įspūdinga. Kartais galvoju gal jau pripratau, nu bet gazo pedalą numynus iki galo labai jau lėtai bėgėjasi, manau, kad tikrai geriau turėtų važiuoti šitas varikliukas.
Bandėm dujas reguliuti, ir slėgi sukėlėm ir mišinį riebinom, liesinom, absolučiai, neregavo ir važiavo taip pat.
Man borto kompas sąnaudas rodo 17-21 ltr. Tai sakyčiau, kaip su tokiu važiavimu per daug, aišku būtų trauka nesiskųsčiau bet dabar pilti tiek ir kažkaip nepavažiuot irgi nekažką.
Man meistriukas sakė, kad liambda pačiam katalizatoriuje. Tai net nebežinau kur rast traukos bėdą ir gal dar neskubėt pjauti. Gaila, kad Mažeikiuose niekas su tokiu motoru nevažinėja, kad pravėžint ar pačiam duotų pažiūrėt ar yra skirtumas važiavimo.