ne extra 5 mm o extra 2.5 mm nes tik vienoje pusėje disko supportasm bet pastebėta teisingai.
Užsmaukti supportą taip, kad kaladėlės pertekliu butų abiejuose kratuose neįmanoma, nėra vietos, brembų laikikliai asiriamia į "stupica" jau su 0,1-0,3mm užlaida vidinėj dalį.
Daug kas, tame tarpe ir barones bvusiame 156 3.0, kur minėjot, yra "lipas," ir jis išvis netvarkytas, šlifuotas. Kas dėl pavyzdžio, tai ten, bent kiek matos iš lauko, max neišsppaustas, ką aš bandau padaryt. P.S. kai mašina buvo ne važinėjama, o stumdoma kasperio garaže iš vietos į viietą, tada norėjau išsiardyt, bet neleido, tipo vietos trūksta, gali reikt patraukt, dabar tas aparatas kasto, tiesa nzn kieno vardu dabar registruota (ar parduota)
Dėl užlaidos (toliau vad. lip) daug kas eksplotuoja su lip ir nemato probllemų ir trackdays (forumai)
Aš savo bandysiu sumažint, kaip? arba tarsiuos su ta pačia dirbtuvėle kuri darys laikiklius, arba teks statyt po kaladėlę į spaustuvus ir dilde drožt. to priežastis - užsakyti dažyti diskai, dažyti antikoroziniais tikslais, kad gręžimai, grioveliai ir kitos ne trnties zonos nerudytų, nenoriu kad disko kraštų dažai nusitrintų ekplotacijos metu dėl to lipo ir aprudytų kaip paprastai ir būna (iš vizualinių sumetimų).
PJAUSTOMAS DROŽIAMAS AR KAIP BEPAVADINTUM, ne pati kaladėlė, o kaladėlės mėsa, mat kaladelės pavirįius yra ant metalinės plokšteelės, kuri ir taip paltesnė už trinties zoną, taigi būtent trinties zoną ir reiktų mažint, arba kitaip sakant kraštui suteikti panaudotos kaladėlės "substensija"
P.S. kur forodo produkcijos Vln gaut nzn ? Radau vienintelį
www.noriimk.lt , bet keistai kainos skirias TRW ir FERODO premier - 130 / 210 norss kaip ir toj pačioj kainų zonoj turėtų būt
DS, nei noriu, nei tam biudžete projekto skirta lėšų, nenoriu, kad butū kaip su valdovų rūmais VLN. t.y. P 574lt + G 352lt
Stradalei: gaimys bus nebent kitos savaites gale galutinis, nes dirbtuvelė užsišėmus, tikiuosi bent prototipo lentele padarys šia savaitę, kad galėčiau primest viską ir užsakyt normalius.
Su kokiu softu ten perpaišei tas iš intiko, aš papaišyčiau savasias.