dabar visur populiariausias formatas mp3, nemanau kad muzika klausantis zmogus veziosis keliasdesimtis kompaktu, kurie turi but originalus del garso kokybes, plius jei padorus magas tai ir ta pati mp3 gerai atkurs, dar nemaciau magnetolos kuri atkurtu .flac tipo failus, kurie yra aukstos kokybes formatas. Ir ta jau tikra kokybe jausis tik stovint vietoje su uzgesintu varikliu o ne vaziuojant keliu.
jokiu problemu - kokiu kaip minimum 6 metus veziuojuosi keliasdesimt audio kompaktu, kuriu 90% yra originaliu cd kopijos arba iskepti is flac.
is mp3 keptu turiu tik labai pavienius.
ir kaip tu isivaizduoji
jei padorus magas tai ir ta pati mp3 gerai atkurs
?? Tipo - super duper kulinaras tau is sudo skanu sokolada isminkys?
garso izoliacija gerai, bet ka pasiulysi? kainos kosmines jei kazko nori normalaus, pasidaryt pats gal ir pasidarysi, bet darbo tai labai daug bus... Vien i duris neuztenka reikes isiminet visi kilimai.
taip, kainos nemazos ir darbo nemazai - ale bet jei nori kokybes, tai dazniausiai visose srityse kokybe kainuoja. o verkslenimai jos nepadidina.
skirdamas pinigu aparaturai nemanau kad leksi i parduotuve pirkt kompaktu ar izoliacijos, pirmiausiai pirksi maga ir koloneles...
jeigu jau supranti, kad turi suma X, kuria gali skirti aparaturai - tai ir planuojiesi.
tik mano ir tavo planai zenkliai skirtusi - as pirma lekciau kompaktu ir izoliacijos, tu pirma detumeisi kruta maga su sokanciais delfinais ir usb jungtim ir skalambintum visiems kaip krutai pas tave dabar viskas groja.
kiekvienam savo.
kadangi cia toks pasipasakojimu metas, tai pasipasakojam
turejau >5 metus 156 - kai pirkau joje mago isvis nebuvo. tai as nusipirkau plika (be jokiu mp3, usb ir sokanciu delfinu) pioneer maga, kuris turejo toki pati DAC kaip ir zenkliai brangesni magai, bet su kruva nereikalingu navarotu.
issiklijavau dureles vibro/garso izoliacija. kadangi jokio super duper efekto nesitikejau - gautas rezultatas mane visiskai tenkino. audio sistema masinoje man niekada nebuvo top prioritetas. sekantys upgrade'ai butu pareikalave daug pinigu - bet ju as nebuvau pasiruose deti i audio.
dabar turiu GT su BOSE sistema - kokybinis zingsnis nuo 156 tikrai yra, groja pakankamai padoriai, tiesa, ganetinai daug visokiu pasaliniu triuksmu is pacio mago, taip pat durys be lango remo irgi nera geriausias garso izoliavimo sprendimas. ir siaip - alfos su garso izoliacija nelabai smarkiai draugauja. bet mane tenkina ir nieko daryti nesiruosiu, nes yra kitu vietu, kur ideti pinigai atnes didesne verte.
Mendozza, dar diskutuojam? as tavo nuomone supratau, o tu mano?