Autorius Tema: patarkite del imobilaizerio  (Skaityta 8057 kartus)

Neprisijungęs Eimis

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
patarkite del imobilaizerio
« Įrašytas: 2012-02-09 17:11 »
Per salcius pastovejo kelias dienas nekurta manoji 166, ir ikisus rakta i spynele dega rakto simbolis su zodziu "CODE". Spynele mano buvo gan isklerusi, galedavai issitraukti rakta uzkures masina, uzrakinti centrini ir nueit namo kavos gert kol ji sildosi  ;D Bet dar pastebejau viena dalyka, pati spynele nebeturi atgalinio pasipriesinimo kai suki i paskutine pozicija ir turi sukti starteri. Kadangi turejau daliu nuo savo praeitos 166 sumasciau imesti nuo jos spynele, imo juoda blokeli, kur ateina antenos laidas, ir centrini kompa. Bet rezultato nera rakto simbolis dega. Buvau keites + KLEMA, BET TEN ATRODO VISKAS TVARKOJ. Siaip kazkodel paklausus vieno eletriko sake, persiziuret visur pliusa. Gal turit minciu kas galetu buti
Alfa Romeo 166 JTD 2000m

Neprisijungęs citizen

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 98
  • Teko spjauti i sulini is kurio daba pats geriu ...
    • Žiūrėti profilį
Ats: patarkite del imobilaizerio
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2012-02-09 19:37 »
sweikas oi lb daug kartu susiduriau su situo dalyku neti su alfa bet ir su fiatu. Man lb daznai padedavo sita procedura,nuemi abi klemas,isemi akuma ir abi klemas suglaudi viena su kita,as jas su izolke apviniodavau-atsibos laikyt.. ir palaikydavau nu budavo visaip ir 1val ir net pusdeni,ir vuale viskas ciki,rakto simbolis dingdavo  :) vienas elektrikas pasake taip tipo subalamutini kompa ir atstatai i pradine padeti-iskarauni.
AR 156 01m.2.4jtd 103kw RED sportwagon
AR 156 01m.1.9jtd   81kw BLACK SEDAN

Neprisijungęs justs

• Lankytojas
  • Įrašai: 331
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2012-02-09 19:47 »
O akumas tavo geras? Siaip jei silpnas, tai del to uzsidegdavo  CODE ir neuzsikurdavo.
Buvo:
Vaz 2106
VW Golf Gti
Alfa Romeo 164 TS
Alfa Romeo 164 3L V6 24v
Alfa Romeo 166 3L V6 24v

Neprisijungęs citizen

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 98
  • Teko spjauti i sulini is kurio daba pats geriu ...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2012-02-09 19:52 »
bent man akumas itakos neturedavo,ikrautas ar iskrautas... siaip zinau kaune savanoriu gatveje,biski uz maksimos,kur nublokuoja atjungia pilnai imo,reik vesti tik kompa alfos,imo bloka ir rakta ir fsio 250lt ir vualia  :alaus: ;)
AR 156 01m.2.4jtd 103kw RED sportwagon
AR 156 01m.1.9jtd   81kw BLACK SEDAN

Neprisijungęs Eimis

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2012-02-09 20:04 »
AKuma pirkau nauja 100 AH ir dar plius valtini, nes labai megstu iskraut pilnai.  O del tu Klemu tai cia naujove pasakiai reiks pabadyt gal pades :smilie:, buvau cia prisiskaites,kad imo atsirisa njuo rakto jai keitineji akuma o raktas spynoj ir dar ant uzdegimo, bet tai kodel kai sudejau kita spyna, kita rakta, kita centrini kompa ir imo bloka ta pati rodo.
Alfa Romeo 166 JTD 2000m

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2012-02-09 20:40 »
AKuma pirkau nauja 100 AH ir dar plius valtini, nes labai megstu iskraut pilnai.  O del tu Klemu tai cia naujove pasakiai reiks pabadyt gal pades :smilie:, buvau cia prisiskaites,kad imo atsirisa njuo rakto jai keitineji akuma o raktas spynoj ir dar ant uzdegimo, bet tai kodel kai sudejau kita spyna, kita rakta, kita centrini kompa ir imo bloka ta pati rodo.
Turejau panasu reikala su nissan primera, tai teko immobilaizeri pririst prie kompo is naujo. Bijau pasakyt jau, gal 400lt kainavo.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs Eimis

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2012-02-09 21:27 »
Taip esu girdejes, kad su mersu vienam biceliui irgi atsiriso raktas nuo imobilaizerio, taip kaina nuo 250 -500 naujai priprogramuot ,ziurint kur ta darai. Bet savo atveju atmesciau imobilaizerio atsirisima, nes viska idejau is kitos masinos, o ten imobilaizeris veike, ryt pereisiu per visus laidus perziuresiu kontaktus. Gal kas nors iseis, o jei ne jau teks vest kastruot lauk isviso ta imobilaizeri.
Alfa Romeo 166 JTD 2000m

Neprisijungęs kasper

« Atsakymas #7 Įrašytas: 2012-02-09 22:21 »
Taip esu girdejes, kad su mersu vienam biceliui irgi atsiriso raktas nuo imobilaizerio, taip kaina nuo 250 -500 naujai priprogramuot ,ziurint kur ta darai. Bet savo atveju atmesciau imobilaizerio atsirisima, nes viska idejau is kitos masinos, o ten imobilaizeris veike, ryt pereisiu per visus laidus perziuresiu kontaktus. Gal kas nors iseis, o jei ne jau teks vest kastruot lauk isviso ta imobilaizeri.
o kompas liko tavo masinos? nes imobilaizeri reikia pririsinet prie automobilo kompo,kitaip nieko nebus
dazymas. viniliniu pleveliu klijavymas

Neprisijungęs Eimis

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2012-02-09 23:39 »
Taip idejau is tos pacios masinos, kurios ir spyna ir imo blokas. Tarp kitko radau pas save is anos alfos kazkokia dar viena juoda blokeli, gal galit primint kam jis reikalingas? tikiuosi jis neturi itakos imobilaizeriui, juk imo blokelis tas juoidas su zaliu lipduku , kur pareina fiske nuo antenos.
Alfa Romeo 166 JTD 2000m

Neprisijungęs avramaris

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 159
  • alfa 75
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2012-02-10 23:38 »
na pas mane yra buve su passatu panasi beda tai raktelyje baterija numire atrakinti atrakindavo o uzvesti neidavo nauja idedavau uz 2 sav. tas pats tai nulekiau pas elektrikus imob. sutrumpino ar kaska panasaus tai uzrakindavau su raktu bet uzvesti bet su betkokiu raktu galedavau :smilie:
AR 166 2.4 JTD
AR 75 2TS