Autorius Tema: Galingu automobiliu apmokestinimo gandai  (Skaityta 28366 kartus)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
Ats: Galingu automobiliu apmokestinimo gandai
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2011-12-10 00:42 »
As tikiuosi kad lietuvoje yra zmoniu sveikai mastanciu ir kad nebus priimtas sis istatymas  :o

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #31 Įrašytas: 2011-12-10 11:07 »
genialus pasiulymas, bet argi nera prabangu siais laikais vazinetis su masina, kuri turi virs 150kw?  ;D
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #32 Įrašytas: 2011-12-10 12:16 »
Aš, idiotas, visą gyvenimą galvojau kad prabanga yra pinigai, turtai visokie. Malalietkai panai džyyypą bemwą iš salono padovanot būtų prabanga, leksusą kabriką nuliovą paimt būtų prabangos atributas. Pasirodo - nea. Prabanga yra visai kiti dalykai. Tuoj kaip Masiulis sako paskelbsim kad pvz jautiena yra prabanga, cukraus įsidėt į arbatą gal bus prabanga. Pakartos rimtu veidu per teliką dešimt kartų, vakare jau ir pats tikėsi, kad jo, taip ir yra, ir pats pradėsi tą tiesą skleisti.  ;D O vat iš salono mašiną už 200.000 nupirkt - gali būt ir nelabai prabanga - jei pirkdamas su galva galvosi.  ;D Amžių gyveni - amžių mokaisi, vistiek durnas miršti  ;D
Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.  :idea:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs Keoz

• Lankytojas
  • Įrašai: 233
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33 Įrašytas: 2011-12-10 13:43 »
Mano nuomone galėtų apmokestinti pagal automobilio vertę mašinos kurių vertė didesnė nei 30 tūkstančių litų

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #34 Įrašytas: 2011-12-10 13:57 »
Mano nuomone galėtų apmokestinti pagal automobilio vertę mašinos kurių vertė didesnė nei 30 tūkstančių litų

Nejuokink. Taip iseina, kad pvz. 5 metus taupes eilinis zmogus automobiliui, kuris kainuoja pvz. 55000 Lt tures moketi kazkoki durna dideli mokesti, kai tuo tarpu jis jokios prabangos galbut daugiau neturi. Mano nuomone, apmokestinti turi arba automobilius, kuriu verte yra nuo 100000 ar 150000 Lt, arba geriau jau tada apmokestina visus, po tarkim 30-50 Lt metini mokesti ir bus gerai. Nebeliks lauzu kiemuose, o ir visi sumoket privales. Toki mokesti suprantu, bet tik ne tada kai skaiciuojama kilovatais ar pvz. nuo keliu metu senumo naudoto automobilio normalios kainos. 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Keoz

• Lankytojas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2011-12-10 14:46 »
Gera ir mintis po mažą metinį mokestį.
 Bet 5 metus taupyti ant automobilio tai čia yra grynas lietuviškas varguolizmas. Nieko neturiu svarbu kaimynui galiu pasakyti kad mašina 2008 metų.
Pasakojo pažystamas, jo kaimynas vyresnio amžiaus vyras neturintis daug pinigų nusipirko Touareg (gyvenimo svajone), tai vasarą kieme klosto su adijalais, o buvo škvalas tai per žaibus ėjo perstatyti mašina po medžiu už namo kieme...
« Paskutinį kartą keitė: 2011-12-10 14:49 sukūrė Keoz »

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #36 Įrašytas: 2011-12-10 15:02 »
 Bet 5 metus taupyti ant automobilio tai čia yra grynas lietuviškas varguolizmas. Nieko neturiu svarbu kaimynui galiu pasakyti kad mašina 2008 metų.
Pasakojo pažystamas, jo kaimynas vyresnio amžiaus vyras neturintis daug pinigų nusipirko Touareg (gyvenimo svajone), tai vasarą kieme klosto su adijalais, o buvo škvalas tai per žaibus ėjo perstatyti mašina po medžiu už namo kieme...

Nu sorry, bet pvz. as asmeniskai butent taip ir elgciausi, kas liecia taupyma. Geriau nusipirkti brangiau naujesni automobili ir vazinet kokius 4-5 metus be problemu, nei nusipirkti 10 metu ir keisti kasmet kaip kojines kokias. 8) Ir prie ko cia varguolizmas, jei nori vaziuoti be problemu, o ne kas pora menesiu i servisa uzsukinet. 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs daewon

« Atsakymas #37 Įrašytas: 2011-12-10 15:21 »
Toks vaizdas, kad VW Touareg ar kita brangesnė mašina negali būti svajonė,būtinai turi būti prestižo,pasipuikavimo pirkinys? Tai jeigu žmogus taupė,dėjo litą prie lito ir nusipirko tą mėgstamą mašiną tai ir saugo. O pats (Keoz) kalbi kaip grynas pavydus lietuvis,neduok dieve kasnors geriau už mane turi. Jei iš ekonominės pusės tai sutinku, čia nėra teisingas poelgis taupyti ir pirkt pajamų neatitinkantį automobilį, tačiau svajonės netelpa į jokius ekonominius rėmus. Taupumo požiūriu, pritariu T_K

Jau jeigu priims tą nesamonę, tai įdomu dabar ar įmanomas toks dalykas kaip anti-chipavimas? Manau yra tokia galimybė sumažinti galią tik ar yra variantas apiformint, kad būtų popieriuose nurodyta pakeista galia.
Detaily.lt - Detailing & Car Care
ex 05 Alfa Romeo GT 1,9JTD 16v Nero Metallico chipped by Squadra-Tuning.nl - SOLD
04 Alfa Romeo GT 3,2 V6 Nero Metallico spiced up by Supersprint
06 Alfa Romeo Brera 2,4 JTDm

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38 Įrašytas: 2011-12-10 15:30 »

Ir ka cia tame blogo matai? As irgi neviena karta esu kloje per krusa savo masina su adijalais, masina buvo nedrausta kasko, tai ka man stoveti ir ziureti kaip ledukai dauzo mano masina? O kad ir butu kasko vistiek apklociau, kam tos problemos, po to buti be masinos kol ja sutvarkys ir jei ka blogai padarys tureti bedu papildomu, o ir masinos pas mane buvo nebrangios, bet vistiek saugojau. Taip ir taupumas yra normalus dalykas, turi maisna vazineji ir taupaisi kitai, pritaupiai per kelis metus sena pardavei, nusipirkai kita ir vel vaziuoji, manau daugelis normaliu zmoniu taip daro, lietuva ne tas krastas, kad vazineji su masina sugalvojai viena idena nuvarei ir nusipirkai kita.

Neprisijungęs Keoz

• Lankytojas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39 Įrašytas: 2011-12-10 16:52 »
Klostė vasarą nuo saulės.. nu nesvarbu bet pirkti automobilį už 55 tūkstančius litų kai alga maksimali yra 2 tūkstančiai tai man atrodo nelogiška ir kai yra kitų daug svarbesnių dalykų gyvenime. Aš kalbėjau apie indivdualų pavizdį.