Pradejau nuo VAZ 2101, kaip 90 metais buvo su pliusu, po to seke Golf II 1,8 karb, kaip su pirmu savo pirktu auto (VAZ pirko tevas man, as tik susiremontavau) truputi buvo apsisauta, buvo stipriai dauztas ir garaze suremontuotas, nors vaziavo pusetinai. Iskant pamainos, gavau Golf II GTI, su sportine vaziuokle, geriausi prisiminimai iki alfos... Pirkom buta, reikejo pinigu, golfa ismainiau i Peugeot 205, 1,3 l dviduri krepsi, siaip irgi neblogi prisiminimai, buvo zmonos pirmasis auto. Pardaviau 2000 metais, dar dabar sutinku po Panevezi vazinejant, islaikytas, nesupuves... Seke Mazda 323 1,6 90' irgi patiko paprastu ir kazkiek sportiniu dizainu, gera trauka ir ekonomiskumu. Po poros metu iskeiciau i Peugeot 306 1,6 - gera vaziuokle, siaip patogi, bet trauka atsirado tik ispjovus katalizatoriu, po mazdutes buvau nemaloniai nustebintas, nors siaip kantrus auto, atvazinejau 8 metus, beveik 200 tkm, dar tebestovi dirbtuvese, gal koki projekta sugalvosiu, kai laisvo laiko bus. Dar turejau BMW 520 2,0 24v, patiko variklis ir valdymas, suprantu kodel antras pagal populiaruma drifto auto, buvau paemes kai peza buvo sudauze. Smagiam pasivazinejimui turiu peugeot 205 1,6 GTI, pasivazinejau, dabar laukia restauravimo, sunus buvo pradejes kelt, bet greit nusibodo, nusipirko kita toki pat... Kas vairavo toki, zino kas per daiktas, 100 ima greiciau negu alfa 156 2,0 l. Dar turiu MB Vito, mano svajoniu busas, 90 kw automatas, dabar restauruojamas, vaziavau neilgai, bet visai nieko, kol kas vazineju su jo pamaina, Lancia Zeta 2,1 td, kaip darbinis auto gerai, kantrus, pramyniau per metus 80 tkm, teko vaziuokle patvarkyt, dar si bei ta. Zmona pradejo zyzt del naujo auto, pagalvoje isitaisem Citroen C4 09', 1,6 hdi, su "selespeedu", alfos nebenorejo, as irgi labai nesiuliau, nes mano nuomone 159 nebe toks ypatingas kaip buvo 156, be to sunkus ir atitinkamai neekonomiskas, o Giuljetta dar labai brangi, nors ir kokia butu geidziama... Kitos jau gaunasi per senos. Siaip is dabartiniu populiariu modeliu pirkciau BMW5 nuo 03', Giuljeta, o realus planai po keliu metu isitaisyt porsche 911 993./