Autorius Tema: Dureles  (Skaityta 15416 kartus)

Neprisijungęs ALmanas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 147
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dureles
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2012-02-21 12:46 »
kazkaip cia keistai pas jumis  :o
man toks vaizdas kad pas jus susip*se spynos o ne uzsale  ;D
as pries salcius masina buvau nusiploves,gumas sutepiau su silikonu kad nepriliptu ir jokiu bedu nebuvo su durim :masina: ziurekit,ne saltyje esme  ;)
Baik... velniai rautų!... pas mane trecia ziema tapatichuinia,tik kat anksciau gan greit atsyldavo ir atsidarydavo,a dabar chui.... :D

Neprisijungęs DeathBringer

« Atsakymas #21 Įrašytas: 2012-02-23 21:58 »
kazkaip cia keistai pas jumis  :o
man toks vaizdas kad pas jus susip*se spynos o ne uzsale  ;D
as pries salcius masina buvau nusiploves,gumas sutepiau su silikonu kad nepriliptu ir jokiu bedu nebuvo su durim :masina: ziurekit,ne saltyje esme  ;)
Baik... velniai rautų!... pas mane trecia ziema tapatichuinia,tik kat anksciau gan greit atsyldavo ir atsidarydavo,a dabar chui.... :D

Nu pfu pfu pfu ir pas mane antra ziema jokiu panasiu bedu nera nebent tik tiek kad langu varikliukai kurie ir taip silpnoki isvis neveike kol gerokai neapsyla masina  :alaus: ;)
Yra: Alfa Romeo 166 2.0TB

Neprisijungęs ALmanas

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2012-02-24 08:44 »
matai,italiska ziurke salcio bijo... :) pas mane irgi ana ziema itin sunki buvo-dureles uzsalo,langai neveike,vairo kolonele nusprogo ir tt.... ai dar ir peciuko saugiklis pisa prota... :D sitaa paliginus dar visai nieko,tik vienos dureles uzsalo :)

Neprisijungęs ALmanas

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2012-02-24 12:28 »
velniai rautų!..  jau diorgina :( gal turit ideju kaip jas atidaryt ? :D

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2012-02-24 12:45 »
as uzvakar buvau navare, neistveres, pas meistra atrakinti... tas velniai rautų!... krapstesi valanda, jau ir virsu apdailos atreme, puikiai matesi visas mechanizmas, bandem atrakint, sujudint bet ch... sako kad su mechanizmu baltoj dezutej kazkas yra, ale tipo uzspausta, neduoda pajudint. Sako reikia lauzti ja ir varyt i srota pirkt kita. nu as suabejojau ir neleidau lauzt. Nzn dabar ar istikruju cia gali buti del salciu, kad uzssalo ar tiesiog sutapimas ir kazkas pastrigo ten ir reiks raut... gal kas koki patarima turit? :)
ziurejau kad kai patrauki rankena po truputi, tai iskarto trauke juda, isyreme ir vat turetu atsidaryt, bet trakst, prasokta toliau ta traukute ir nieko, chu.;.. :/

Neprisijungęs ALmanas

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2012-02-24 14:39 »
:D :D :D velniai rautų!... nuo ryto ardau abloskei skyle padares ir nieko... ir meistra buvau atsivedes,sake tapati kad kazkur  kazkas luzo :D :D :D velniai rautų!... net linksmiau pasidare kad ne vienas toks... ar nereiks tik visu dureliu pirkt o senas pjaustyt...!? :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012-02-24 15:06 sukūrė PiPPas »

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2012-02-24 15:00 »
jo... reiskia rods kad del salciu... man vienas pazistamas pasake, (jis alfa buvo surinkes is daliu pats 164 3.0l) kad tuose alfose kaikuriuose rods stovi ale vakuuminis duru atrakinimas, ten tokia hernia aliuminine kuri gali isalant-atsilant pritraukia dregme, ji kaupiasi ir su laiku tiesiog ateina diena kada hu...j... kaip prisala, ir sako poros situ ziemisku dienu neuzteks kad atleistu. tai dabar galvoju, bandysiu gal ant silto vejelio garaze pastatyti parai, ir dar su fenu pazaisiu, gal kas gausis....

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2012-02-25 18:41 »
Bandziau dar vat visa sian diena sildyt spina, krapstytis, spaudziau ant tokio lezuvelio prie spinos mechanizmo, bet nieko gero,... reiks  varyt i srota ieskot kito mechanizmo, o sita lauzt ir keisti i nauja :(

Neprisijungęs neerkaas

« Atsakymas #28 Įrašytas: 2012-02-27 21:54 »
Cia paskaicius, tai nekas su tais vartais ziuriu. Man kazkaip viskas good po wd panaudojimo. nebuvo nei kiek pastrige ar uzsale. p.s wd naudotas esant apie -15, o jis irgi tokios temperaturos buvo.

Neprisijungęs ALmanas

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2012-02-28 10:39 »
Bandziau dar vat visa sian diena sildyt spina, krapstytis, spaudziau ant tokio lezuvelio prie spinos mechanizmo, bet nieko gero,... reiks  varyt i srota ieskot kito mechanizmo, o sita lauzt ir keisti i nauja :(
Duok zinot kauom baigsis.... :) as lauksiu siltesniu oru :)