Autorius Tema: VDC (vehicle dynamic control)  (Skaityta 12155 kartus)

Neprisijungęs Vaestro

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
Ats: VDC (vehicle dynamic control)
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2013-01-04 15:50 »
atjungiau del to kad pas mane ratai skirtigo deametro : ) abs nesupranta tokiu prikolu :D

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #21 Įrašytas: 2013-01-04 16:00 »
atjungiau del to kad pas mane ratai skirtigo deametro : ) abs nesupranta tokiu prikolu :D
Kažkokie skiedalai. Teorijoj tiesa, bet praktikoj tada ant kiekvieno staigesnio posūkio ar apsisukinėjant VDC išprotėt, nes ratai sukasi skirtingu greičiu.

Na nebent, gale ratai nuo traktoriaus...
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs Vaestro

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2013-01-05 11:22 »
Nu taip ir yra, man pastoviai uzpakali nesa... bet cia del padangu , nes kitokiu nebuvo det , o kai uzdejau tai ciuju ilgam. Pirelli

Neprisijungęs mindaugas_k

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2013-01-07 09:18 »
Pas AR 159 VDC issijungia paspaudus ir palaikius ta pati antipraslydimo isjungimo mygtuka. Gal ir pas kitus modelius yra tokia opcija.

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2013-01-07 09:25 »
Pas AR 159 VDC issijungia paspaudus ir palaikius ta pati antipraslydimo isjungimo mygtuka. Gal ir pas kitus modelius yra tokia opcija.

Ji pilnai neišsijungia. Išbandyta. Jei ir paspaudi, kad išsijungtų - užtraukus rankinį ant posūkio, ji kažkiek dar kišasi į slydimą.
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs Mendis

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2013-01-23 19:22 »
O kaip isjungti galima ta stabilumo kontrole? :) Kartais ji tikrai nervina, kai koki posuki smagiau nori paimti, o kisasi elektronika ir nesupranti kas darosi su masina :( Antipraslydimas issijungia su mygtuku prie begiu ryciago, bet pradejus slysti sonu, mirksi vistiek ta stabilumo kontroles lempute skydelije ir masina bando tiesintis per abs kapodama....kas liudniausia jog kartais tiesiog uzgesta variklis kai stipriau uzciuozi :(

Taip pat kartais nei is sio nei is to ismeta ekraniuke pranesima vdc system failure, na tada aisku niekas neveikia, bet tos kaledines lemputes skydelyje man nelabai patinka :(

Turite kas kokiu minciu? :)

Neprisijungęs neerkaas

« Atsakymas #26 Įrašytas: 2013-01-23 20:27 »
O kaip isjungti galima ta stabilumo kontrole? :) Kartais ji tikrai nervina, kai koki posuki smagiau nori paimti, o kisasi elektronika ir nesupranti kas darosi su masina :( Antipraslydimas issijungia su mygtuku prie begiu ryciago, bet pradejus slysti sonu, mirksi vistiek ta stabilumo kontroles lempute skydelije ir masina bando tiesintis per abs kapodama....kas liudniausia jog kartais tiesiog uzgesta variklis kai stipriau uzciuozi :(

Taip pat kartais nei is sio nei is to ismeta ekraniuke pranesima vdc system failure, na tada aisku niekas neveikia, bet tos kaledines lemputes skydelyje man nelabai patinka :(

Turite kas kokiu minciu? :)
Ir kodel tau i sita sistema nepaziurejus teigiamai? Tegul ji buna visada ijungta ir valio, o dar persasi nuomone, kad per daug "pripumbasu" pas tavo auto ir gal noretai, kad butu galima atjungt ABS+EBD. Ziurek, kada VDC isgelbes kur nuo nelaimingo "posukio".

Neprisijungęs Mendis

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2013-01-23 21:00 »
Kasdieniniam vaziavimui man si sistema tikrai netrugdo :) Kaip tik su ja kazkaip stabiliau kartais jautiesi, nors ir labai nemegstu kai elektronika kisasi i vairavima... :)

Reikalinga man kartais ja isjungti, nes ziemos metu sudalyvauju kokiam megejiskam renginuke, o ten ji tikrai trugdo...pasidaryti kazkokia knopkute, kaip antipraslydimas issijungia, tai kad ir ji issijungtu...

Ir veikia ji man keistai, kartais ji tikrai suveikia, kartais ne ir gali sau ciuozti...na o ziema dabar pora kartu buvo ismete ta kalaida ekranelyje, uzgesinus/uzkurus beda dingo :)

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2013-01-24 08:01 »
Na, reiktų pasijungti prie kompo ir tada ieškot bėdos. Šiaip šita sistema tiesiogiai susijusi su ABS davikliais. Nuo ten turbūt ir reikėtų pradėt ieškot.

O dėl visiško atjungimo kažkur šitam forume skaičiau, kad vienas veikėjas lygtai pasidarė pilną išjungimą.
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs Mendis

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2013-01-24 08:19 »
Viska galima atjungti suradus tam tikra saugykli : ) as sau atjungiau viska , bet ne taip:
su laidais nutempiau vdc ir abs saugyklius ir padariau knopkes ON OFF , kai ON tai sviecia zalia , kai off tai raudona. labai patogu : ) bet vistiek su alfa ne driftinu, kartais reik del per gero abs ji atjungt :D

Na cia rase zmogus jog pasidare atjungima :) Galbut placiau kazkiek galetum papasakoti? :)