Wojszwillo klausiai kaip kaina susijusi su geru sukibimu, paskutiniam poste praktiskai pats ir atsakiai. Kokybiska padanga kainuoja daugiau, nei maziau kokybiska. Atsidarau www ir ziuriu Hakka R egzotika lt 314lt, tai daug, viena is brangiausiu padangu. pvz Dayton kainuoja "tik"164lt. Del to ir tikiuosi is sitos brangios padangos, daugiau nei is pigios Nankang SV1 ar pan., o kaip ten bus paziuresim.
Galvojau, kad Tu čia irgi apie kokybės / kainos santykį nori paporinti :-)
Na o kadangi ne apie santykį, tai 100 proc. su Tavim sutinku.
Šiaip mano geri klientai, kurie prekiauja padangomis, rekomenduoja Dunlop WinterSport 4D, GoodYear Ultra Grip 8, Continental Winter Contact TS830 P, Michelin Alpin A4.
Kadangi važinėjau su Dunlop WinterSport 3D, tai čiupsiu WinterSport 4D, nes 3D padangomis esu labai patenkintas. Tiek galiu pasakyt, kad vienais metais Klaipėdoje buvo šlapdriba ir iškarto užtraukė šaltis, o mano parkingo išvažiavimas - gan statokas. Tai tą rytą mano vienintelis automobilis ir teišvažiavo iš parkingo. 2 liko "apibrozdinti", kai slydo atgal, kiti nerizikavo... O ir šiaip labai puikus sukibimas. 4D turėtų būti geriau už 3D :-)