Autorius Tema: Kokie atsiliepimai apie Klaipedos Krasta auto/Autobrava?  (Skaityta 10440 kartus)

Neprisijungęs ViR2

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 159
    • Žiūrėti profilį
    • TUKa
Taip isejo, kad kuriam laikui persikeliau i Klaipeda :) ir noriu priduot sokiem tokiem darbam Klaipedieciams. Kamnors teko susidurti su ju kokybe?

Neprisijungęs alfa2.5mantas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kokie atsiliepimai apie Klaipedos Krasta auto/Autobrava?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2011-02-10 13:51 »
Galiu pasakyti, kad jei varysi i autobrava Klaipedoje tai nekreipk demesio i vadybininkus priemejus kurie sedi su kostiumais ir susirauke murma sau po nosim. Meistrai dirba gan neblogai, matosi kad ismano ka daro.
Tik kad ten jau brangu velniskai.  ;)
Alfa Romeo 156 2.5 v6 (buvo)
Alfa Romeo 156 1.9 JTD (buvo)
Alfa Romeo 145 1.8 TS (buvo dalimis)
Alfa Romeo 155 1.8 TS (yra)

Neprisijungęs ViR2

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
    • TUKa
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2011-02-10 14:05 »
tai man dar garantiniai reikalai, tai kaina nesvarbu :) dekui uz atsakyma ;)

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #3 Įrašytas: 2011-02-10 17:57 »
Man niekas ten nepatiko:
1. Priemejai mandri ir susirauke ir t.t;
2. Masina tvarke irgi atmestinai. Senai buvo (2-3metai atgal), bet puikiai prisimenu, kad suvedima padare taip, kad vairas tiesiai vaziuojant stovejo kokius 30 laipsniu i sona. O paaiskinus, sako negali but, gal i duobe ivaziavai...

Ar nestumiu, bet mano atvejis buvo toks ;)
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs ViR2

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
    • TUKa
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2011-02-15 14:29 »
na ash kaiptik galeciau pasakyti, jog priemejai gan paslaugus, bent Tomas tai tikrai. Del pacio serviso tai daug geresnis nei Vilniaus autobravos, tik man keista kaip nesugebejo rasti barskancios gale vaziuokles. Erzina tas barskejimas baisiausiai, ir jis yra pastovus... Bet ishpurte ir sake nerado... Dar atsisake montuoti purvasaugius, nes neorginalus ir nenorejo greziot korpuso. Teks dabar pasiieskot serviso klaipedoj kuris man tuos purvasaugius uzdetu :D

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2011-02-15 14:37 »
na ash kaiptik galeciau pasakyti, jog priemejai gan paslaugus, bent Tomas tai tikrai. Del pacio serviso tai daug geresnis nei Vilniaus autobravos, tik man keista kaip nesugebejo rasti barskancios gale vaziuokles. Erzina tas barskejimas baisiausiai, ir jis yra pastovus... Bet ishpurte ir sake nerado... Dar atsisake montuoti purvasaugius, nes neorginalus ir nenorejo greziot korpuso. Teks dabar pasiieskot serviso klaipedoj kuris man tuos purvasaugius uzdetu :D

Biski ne i tema, bet kartais ne tu vakar apie 11.30 Kaune vaziavai is Kovo 11-sios i Partizanu gatve (sankryza prie PC "Savas") telefonu kalbedamas? :D
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs ViR2

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
    • TUKa
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2011-02-15 15:02 »
ne, Kaune yra tokios pat spalvos antras mito, tik ji turejo mergaite vairuot (bent anksciau taip matydavau) :D

Neprisijungęs FaceOFF

• Patyręs
  • Įrašai: 529
  • "Anonima Lombarda Fabbrica Automobili"
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2011-02-23 16:26 »
nieko gero is tos  klaipedos bravos as nemaciau, klaipedoj taip kelios vietos, kur ima italus neatzagariom rankom, bet autobrava, nebutu pirma i kuria reiktu vaziuot. 1000 litu uz starterio nuemima/uzdejima 156'tai tikrai ne tos saibos kurias reiktu moket... teko susidurt ir su ju elektros skirium, tai susidariau ispudi, kad as daugiau zinojau uz juos... nezinau, gal cia tik man taip bet, jie buvo tik linke daug sneket ir be galo mazai veikt, na valandinis tarifas, viskas suprantama... geriausius ispudzius paliko vaikiai dirbantis prie atsarginiu daliu... ten jokiu problemu, reikia - paziuri, uzsako, nepamirsta firmines frazes "...na galiu sokia tokia nuo laidele padaryt...", zodziu tiesiai sviesiai... bet daugiau maziau visi jie ten kazkokie apsimiegoja svelniai tariant... iki volkswagen/opel centro pagal gyvenimo tempa jiem toli, tai gal ir gyvena apsnude :D
156ex GTVex CLKex exS6  ex166x 2 TT on board :D

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2011-02-23 19:18 »
ne, Kaune yra tokios pat spalvos antras mito, tik ji turejo mergaite vairuot (bent anksciau taip matydavau) :D

Na kai as maciau, tai vairavo vaikinukas. ;)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #9 Įrašytas: 2011-02-23 23:42 »
veliau dar zaibolaidi ir kaili ant vairo ;D atsiprasau, nesusilaikiau ;)
o kalbant apie mechaniku gebejimus, tai: tariant, kad jie klaipedoje yra daug geresni, taciau nerado, kas barska galineje vaziuokleje, tai vilnieciai neturetu rasti galines vaziuokles apskritai? ;D
p.s. siaip bravoj nebesilankau po to kai jie man samatele 10 000+ lt padare ;D supratau, kad ne mano kisenei :) nebent pas erika ko paklaust uzsuku, o jis tai ismano savo reikala :)
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta