per deagnostika parode kad pedalas i gaza reaguoja.o kur tas daviklis randasi gal zinai?
O jis randasi po vairu labai giliai ir ypatingai nepatogiai stovi, jo fiske atjungti nera sunku, o ja atjungus gali prijungti pabandyti kita ir jai kita prijungus viskas ok tada pradek ilgus darbus, as kazkada bandziau keisti, nusispjoviau ir nebekeiciau, bet pas mane buvo kita beda, kuria sutvarkiau jo neisemes po to. Ten ardant reikia isimti pedalus ir dar labai daug visko, turbut ir vairo visa ta stoka, bijau kazka sumeluoti, nes pats tik praardes buvau stipriai bet iki galo nedaardziau sudejau atgal. Zodziu pabandyk prisijungti kita, jei viskas ok tada tik ardyk. Siaip turiu 100% gerai veikianti deveta ta davikli, nes kaip minejau norejau keisti ir nebekeiciau, elektrikas patikrino sake ok ir buvau prisijunges ant masinos viskas ok buvo, tik pas mane buvo 2.4 JTD 100kW. Forma, fiske ta pati, klausimas tik kaip pats veikimo principas. Jei domins rasyk, nes abejoju ar tu pirksi nauja jei reikes
o tau purkstuko simbolis nedega ant skydelio uzvedus? Beje diagnostika turejo kazkokio gedimo koda rodyti tikrai.