Autorius Tema: AR 1.9JTD sunkiai kuriasi prie salcio  (Skaityta 15957 kartus)

Menace

• Svečias
Ats: AR 1.9JTD sunkiai kuriasi prie salcio
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2011-01-06 17:08 »
prie progos vaziuoju kompresija ziuret  :( zvakes nieko neissprende

Neprisijungęs mindeJTD

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 122
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2011-01-06 23:36 »
pranesk kai suzinosi problema, nes pas mane 2.4 jtd taip salta nesikuria, pakeistos zvakes akumas naujas, diagnostika nieko blogo nerode
AR 159 2.4JTDm                                                       
AR 156 2,4jtd

Menace

• Svečias
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2011-01-07 15:52 »
pranesk kai suzinosi problema, nes pas mane 2.4 jtd taip salta nesikuria, pakeistos zvakes akumas naujas, diagnostika nieko blogo nerode
greiciausiai tik vasara ziuresiu arba apskritai tik kita ziema, nes tuoj islekiu i uzsieni. Tai gal tu kompresija pasitikrink ir pranesk kas ir kaip   :)

Neprisijungęs mindeJTD

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2011-01-07 17:03 »
katik buvau pas meistrus, patikrino zvakes, rele , tada nuvaziavau pas viena meistra diagnoztika dar syki pasidariau, purkstukai veikia labai gerai, slegis viskas gerai, zodziu prie nieko neimanoma prikbti, tai jis sako bandyti ziureti starteri, kompresijos nematavau dar bet nenoriu tiketi kad ji bus prasta, o del starterio tai dabar kaip ir galvoju kad gal jis ir gali buti kaltas, nu reliai is po nakties per salti jis leciau atrodo suka, tai bandysiu keisti starteri. gal kas suprantantis gali pasakyti ar realiai gali buti kad starteris silpnai suka salta varykli?
P.S akumuliatorius naujas,amperazas jo kaip priklauso.
AR 159 2.4JTDm                                                       
AR 156 2,4jtd

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2011-01-07 17:43 »
katik buvau pas meistrus, patikrino zvakes, rele , tada nuvaziavau pas viena meistra diagnoztika dar syki pasidariau, purkstukai veikia labai gerai, slegis viskas gerai, zodziu prie nieko neimanoma prikbti, tai jis sako bandyti ziureti starteri, kompresijos nematavau dar bet nenoriu tiketi kad ji bus prasta, o del starterio tai dabar kaip ir galvoju kad gal jis ir gali buti kaltas, nu reliai is po nakties per salti jis leciau atrodo suka, tai bandysiu keisti starteri. gal kas suprantantis gali pasakyti ar realiai gali buti kad starteris silpnai suka salta varykli?
Taip, gali, dyzeliui uzkurt, skirtingai nei benzinui reikia gero sukimo momento. Jei benzina gali uzkurt su paskutiniu akumo atodusiu, tai dyzelio neuzkursi. Taip yra, bet nustatyti ar pakankamai suka starteris tikrai sunku. Be to logiska, kad salta tepala sunkiau prasukt, tai sunkiau ir suka. As ta irgi pastebiu pas save, bet visvien uzsikuria nesunkiai.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs aidas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2011-01-07 18:32 »
Sveiki. Pasalus smarkiau nei -15, alfa iskrecia toki cirka - kelis kartus pakaitinu zvakes pries vesdamas, isjunges pecius visus, tai ji man uzsiveda ir po nepilnos sekundes uzgesta. Ir po to sunkiai suka, bet kuriasi. Variklis 2.4 JTD, akumuliatorius beveik naujas, krovimas kaip ir priklauso. Kas cia gali but?
« Paskutinį kartą keitė: 2011-01-07 18:42 sukūrė aidas »
ex Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2001m :)

Donce25

• Svečias
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2011-01-07 20:49 »
mano alfute 2,4JTD irgi sunkiai kuresi,tikrinau zvakes,rele,purkstukus,siurbli,kompresija ir t.t.diagnostika rodo kad viskas tvarkoj.bedos baigesi pakeitus kuro slegio reguliatoriu.kaip ranka nueme :D

Neprisijungęs darioJ

• Lankytojas
  • Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2011-01-07 22:20 »
kur tikrinai zvakes ir diagnostika darei, ir kiek viskas kainavo, nes pas mane ir mirksi pakaitinimo lempute, bet kol kas dar uzsivedu nors kai salciau reik ilgiau pasukt.

Neprisijungęs mindeJTD

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2011-01-08 13:57 »
mano alfute 2,4JTD irgi sunkiai kuresi,tikrinau zvakes,rele,purkstukus,siurbli,kompresija ir t.t.diagnostika rodo kad viskas tvarkoj.bedos baigesi pakeitus kuro slegio reguliatoriu.kaip ranka nueme :D

o tai kai dare diagnostika nemate kuro slegio reguliatoriaus,siaip mato parametrus?mano slegio visi parametrai irgi geri,nebent gal saltai kas nors bet nesitiki
AR 159 2.4JTDm                                                       
AR 156 2,4jtd

Donce25

• Svečias
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2011-01-08 20:13 »
kai dare diagnostika slegiai rode gerai,tas reguliatorius kai mirsta tai visai nesiveda,buna kitiems reguliatoriam ant galo filtras kai uzsikisa simptomai panasus,pas mane to filro nebuvo.jis dirba bet kurimo momentu truputi susimuliuoija ir gerokai reikia pasukt,kartais prisireikia buksyro.uz visas diagnostikas sukisau apie 400lt.ir naudos nebuvo.jokio konkretumo tiksliai nieko nepasako,gal siurblys gal purkstukai gal gal pagal juos keisk viska turetu padet :D  jei pakaitinimas blyksi uzvedus bent viena zvake tikrai mirus