Autorius Tema: ziemines padangos ir vaziuokle  (Skaityta 10969 kartus)

Neprisijungęs bigis

ziemines padangos ir vaziuokle
« Įrašytas: 2010-11-10 20:07 »
Zodziu siandien apvaziavau visa miesta ir tik vienoje vietoje pasiule 17 padangas po 150 uz viena (devetos) taigi manau, kad brangokai. Taigi klausimas:

Ar eina uzdeti 16 padangas, nes kitose temose skaiciau, kad del stabdziu suportu nlb iseina?
Taip pat nuvariau patikrinti vaziuokle. Prieki amortizatoriai jau pasibaige ir vairuotojo puses apatinis sarnyras. Toliau gale ratai ciut paklise tai nieko nerado ir pasiule padaryt suvedima. Sarnyra restauruosiu. Dabar baisiausias kl, kaip amortizatoriu kainos ?  :(

aciu :)

Neprisijungęs Tadas155

Ats: ziemines padangos ir vaziuokle
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2010-11-10 20:36 »
Tai r16 turi tikti, juk originalai ratai r16 ir yra.  Nu tai sarnyra atrestauruos, o del galo, jei needa padangu, tai nesuk galvos. O del amortiku tai skambinkis ir klausk: neaisku senus ar naujus pirkti nori.

Parasyk koks variklis, , gal pas tave brembo suportai ir tikrai neuzsideda r16.
neturiu alfos.

Neprisijungęs darioJ

• Lankytojas
  • Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2010-11-10 20:44 »
Zodziu siandien apvaziavau visa miesta ir tik vienoje vietoje pasiule 17 padangas po 150 uz viena (devetos) taigi manau, kad brangokai. Taigi klausimas:

Ar eina uzdeti 16 padangas, nes kitose temose skaiciau, kad del stabdziu suportu nlb iseina?
Taip pat nuvariau patikrinti vaziuokle. Prieki amortizatoriai jau pasibaige ir vairuotojo puses apatinis sarnyras. Toliau gale ratai ciut paklise tai nieko nerado ir pasiule padaryt suvedima. Sarnyra restauruosiu. Dabar baisiausias kl, kaip amortizatoriu kainos ?  :(

aciu :)
na jei pas tave r17 ratlankiai tai 16 padangu tikrai neuzdesi, o jei kalba eina apie ratlankius, tai kitas reikalas.

Neprisijungęs bigis

« Atsakymas #3 Įrašytas: 2010-11-10 20:49 »
Pries technikini liepe pakeist plaukiojancia ivore gale, o servise nieko nemate, sako niekas neklliba viskas ciki. Na amortizatorius bandysiu naujus, jei kisene leis. Pas mane 2,5 benzinas - 140kw.

Neprisijungęs Danas

« Atsakymas #4 Įrašytas: 2010-11-10 22:36 »
ziurint kiek tu tikiesi rast gumos ant tos 17ikines padangos.jei gumos like 6-7mm tai 150uz vieneta yra labai labai gera kaina.
nauju kainos turbut nereikia sakyt  :smilie:
jei kaune, pabandyk nuvaziuot i pramones 19, ratu taisykla, sakyk nuo andriaus.atrodo kad yra dar 17ikiniu.
arba pasisuk tel.868273927
Buvo:
AR 155 1.7TS
AR 156 2.0TS
AR 156SW 1,9JTD
Yra:
AR 155 2.0TS

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #5 Įrašytas: 2010-11-10 23:15 »
Nu ir problema....
Padangu matai nera. Pilna ju tik reikia ieskot. Kazkada prkau Mazeikiuose Dunlop po 5mm tai uz du vnt. mokejau 250lt. Po to radau bebeik naujus Daytonus Siauliuos 2vnt. uz 400lt. Dabar nesenai nupirkau Pirelli 2 vnt. beveik naujas uz 400lt. Tiesa viena ju buvo kiaura ir reikejo lopyt. Nemanau, kad problema rast. Ypac jei didesniam mieste ieskai. Tuo labiau internete pilna skelbimu.

P. S. Kalbu apie 225 45 R17 padangas.
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs bigis

« Atsakymas #6 Įrašytas: 2010-11-11 12:44 »
Tai as pats is mzk. Siaip visas vietas ir apvaziavau kur bera :) Na man reiktu 4 vnt. Na kad rast imanoma tai sutinku, bet mano atveju viskas atsiremia y finansus :'( ir siaip del idomumo paklausiau del r16 :)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2010-11-11 14:15 »
Tai as pats is mzk. Siaip visas vietas ir apvaziavau kur bera :) Na man reiktu 4 vnt. Na kad rast imanoma tai sutinku, bet mano atveju viskas atsiremia y finansus :'( ir siaip del idomumo paklausiau del r16 :)

Jei neturi is ko normaliu R17 uzsimauti, kad butu saugumas ir pan tai reikia su R15 vazineti  ;) ziemine R17 uz 150lt tai jauciu bus kokiu 5-6 metu senumo padanga su sukietejusia guma ir likutis 3-4 mm. ka deveta uz tiek, geriau nauja nors ir taiwanio gamybos uzkokius 250lt arba pvz yokahama po 350lt yra naujos egzotikoje, tik reikia ziureti kuriu metu ten padangas duoda. As pats ziemai dedu tik naujas padangas pastaruoju metu, ziema keliai patys zinot kokie, o uzsideti padanga ant kurios yra uzrasas tik WINTER arba M+S, o naudos is to uzraso jokio tai nezinau kur logika.

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #8 Įrašytas: 2010-11-11 14:44 »

Pas padanginius turgui paziurek, jie ten tikrai tures. Beje kas per alfa is mzk? As irgi is ten, tai gal foto imesi savo auto?
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs bigis

« Atsakymas #9 Įrašytas: 2010-11-11 18:06 »
imeciau i garaza, o siaip gan nesenai nusipirkau ja, pries pora men gal kazkur :)