Citata iš: OpenWodka 2010-12-28 17:17AR 156 1.6ts apie 20 litru bendzino nes kaskas pereja buvo lembdozondas perejas pakeiciau kita vistiek tas pats sake servise del neveikencio termostato tiek ryja anksciau atsimenu valgydavo mieste 9 litrus benzino Tokius dalykus reikia tvarkyti jungiant prie kompo ir perziurint kreives arba skaiciukus (pagal diagnostikos programa). Siaip "is lempos" keiciant dalis pagal stereotipus galima ir visa masina pakeisti. Prijunk prie kompo ir bus aisku kodel tiek daug valgo kuro.
AR 156 1.6ts apie 20 litru bendzino nes kaskas pereja buvo lembdozondas perejas pakeiciau kita vistiek tas pats sake servise del neveikencio termostato tiek ryja anksciau atsimenu valgydavo mieste 9 litrus benzino
buvo zeta per kompa kompas rode lemdozonda ir termostato gedimus
Citata iš: OpenWodka 2010-12-30 21:47buvo zeta per kompa kompas rode lemdozonda ir termostato gedimus Pradek nuo zondo. Gal blogai pajunge jy. Mano 2,0 TS mieste imdavo ~16 litru, pakeiciau zonda (tinka nuo saab 2,0 variklio) ir viskas tvarkoj. termostatas irgi turi ytakos, bet ne 20 litru 100 kilometru.
Citata iš: Karolis! 2010-12-31 10:05Citata iš: OpenWodka 2010-12-30 21:47buvo zeta per kompa kompas rode lemdozonda ir termostato gedimus Pradek nuo zondo. Gal blogai pajunge jy. Mano 2,0 TS mieste imdavo ~16 litru, pakeiciau zonda (tinka nuo saab 2,0 variklio) ir viskas tvarkoj. termostatas irgi turi ytakos, bet ne 20 litru 100 kilometru. nezinau man sake bet koks lembdozondas tinka svarbu spalvos laidu sutaptu tai uzdejo ta lembdozonda ir kreives atsirado rodo,kad veikia. betnezinau nuo kokios masinos tas lembdozondas. bet kuro sanaudos liko tos pacios gali buti taip,kad netiko tas lembdozondas?
Karoli kokia Saab,inio zondo kaina?
su 17l nuvaziavau tik 140km. Cia normalu ? 1.8TSliambda i dusl isukta ?