Nekuriant naujos temos klausimas dėl 2.5 V6 141kW.
Turiu neblogą pasiūlymą atsinaujint į 156 2.5 V6 SW 2002 metų.
Tad klausimas ant kiek rajūs šitie motorai?
Pagrinde maluosi mieste, retsykiais būna kelionių į užmiesčius, tad kuro sąnaudos tikrai aktualios. Aišku, viską atperka v6, bet... Turimas 2.0 TS tikrai, bent jau man, neatrodo labai ekonomiškas, atrodo, kad tos 8 žvakės turi gelbėt tame reikale, bet inžinieriam matyt, kad tas nepavyko, apart gero galios santykio kaip iš 2.0 .
Aš naujinčiaus. Jei ir bus kiek labiau srebiantis, bet V6 yra V6. Jei iš V6 tespausi tiek, kiek gali TS, tai jis tiek pat kaip TS ir tesrėbs. Bet tu spausi kaip V6, nu už tai ir teks užsimokėt, už dyka galios negausi. Bet jei labai užgrauš sąnaudos - įsidėsi dują
Bet su Busso čia gausi belenkiek respekto taškų ir pasikelsi į sekantį levelį
šiek tiek OT..
Svarstoma šita galimybė, 50/50 kaip sakoma. Tikrai naujinčiausi, bet pati mašina 1450e. + transportavimas iš Olandijos + nėra tokia jau ir "ledinė". Odometras rodo 194k km. ant kiek tiesa, nėra aišku, žiūrėjęs žmogus iš arti tiksliai negali pasakyt, bet linkęs tikėt. Prie viso to, reiktų dažyt kapotą, nes kažkoks apibraižytas. Odinis cappuccino salonas, FL salonas, elektros paketas, klima. Tad galvoju ar šita oferta yra verta viso to vargo. Sudėjus visus kaštus gaunasi netoli 7000Lt., o tokį panašų variantą (aišku ir vienintelį) mačiau autogide už 7k.
Antras dalykas, reikėtų galvot kur stumti TS'ą, nes tiek mašinų šeimos autoparkas tikrai nelaikys apsikrovę.
Dujų alternatyva svarstoma, bet vėlgi +3000lt. Gaunam 10.000Lt už 2002 156 su v6. Tai vat, šiek tiek pasimetęs esu.