Autorius Tema: Eda galine padanga  (Skaityta 11025 kartus)

Neprisijungęs autoprimo

• Patyręs
  • Įrašai: 573
    • Žiūrėti profilį
Ats: Eda galine padanga
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2010-09-21 16:10 »
stai pagrindine beda ! 175lt./vnt. (nuo jokio MERSo ir BMW ) tai yr ALFA 166 plaukiojanti ivore galineje svirtyje !
« Paskutinį kartą keitė: 2010-09-21 16:13 sukūrė roxxy »
www.autoprimo.lt >>> (ALFA ROMEO.FIAT.LANCIA)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2010-09-21 22:28 »
stai pagrindine beda ! 175lt./vnt. (nuo jokio MERSo ir BMW ) tai yr ALFA 166 plaukiojanti ivore galineje svirtyje !

O kur dar? Ju siaip ten gale stovi ne vienas ir ne du, o berods trys vienoje puseje.

Neprisijungęs autoprimo

• Patyręs
  • Įrašai: 573
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2010-09-22 09:20 »

O kur dar? Ju siaip ten gale stovi ne vienas ir ne du, o berods trys vienoje puseje.
"pagrindine beda" , berods  ;D MONTUOJASI DVI VIENOJ PUSEJ , stabilizatoriaus laikiklio ivoes 2vnt. vertikaliosios svirties sailentblokas 1vnt. , galines svirties priekinis sailentblokas 1vnt. , plaukiojanti ivore stebuleje 1vnt. , galinio stabilizatoriaus ivore 1vnt. - viska reikia padauginti is dvieju , nes paminejau kas montuojasi vienoj pusej
www.autoprimo.lt >>> (ALFA ROMEO.FIAT.LANCIA)

Neprisijungęs Algirdukas

« Atsakymas #13 Įrašytas: 2010-09-22 10:26 »

"pagrindine beda" , berods  ;D MONTUOJASI DVI VIENOJ PUSEJ , stabilizatoriaus laikiklio ivoes 2vnt. vertikaliosios svirties sailentblokas 1vnt. , galines svirties priekinis sailentblokas 1vnt. , plaukiojanti ivore stebuleje 1vnt. , galinio stabilizatoriaus ivore 1vnt. - viska reikia padauginti is dvieju , nes paminejau kas montuojasi vienoj pusej

po to padaugint is 174 ir zinosi vaziuoklei reikalingos investicijos be darbo kaina  :o
Ilgiuosi Alfos

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2010-09-22 22:22 »
o jei kliba vos vos, padangas eda is karto, pas mane alfoje 166 vos vos klibeti buvo pradeje - padangu krastu neliko per 2500km, aisku ne iki metalo, bet pasigriauze, aisku tai nemazai palyginti, tai kad buna alfmos sueda per 1000km. Tai gi pradekite nuo pakabos remontu ir nesvajokite, kad suvedimas pades  ;)
Na negaliu su tuo sutikt. Pas mane visiskai mire buvo priekiniai ir sarnyrai ir sailenblokai, bet padangu tikrai neede, nors pravaziavau tikrai daugiau nei 2000km, plius autostrada beveik pastoviai, tai ir greitis gerokai virs 100km/h. Galines tai tikrai valge, nes galas irgi buvo paklises.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs bigis

« Atsakymas #15 Įrašytas: 2010-10-11 00:30 »
O tera tik viena ivore ? ta prasme jei pirkciau ko konkreciai man reikia prasyti ? nes man desinej pusej gale kliba tai noreciau pasikeist :) seip sian dar uzmeciau aki tai atrodo ratai galiniai isklise, gal cia del ivores ? ar tik taip man pasirode :D

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2010-10-11 11:25 »
O tera tik viena ivore ? ta prasme jei pirkciau ko konkreciai man reikia prasyti ? nes man desinej pusej gale kliba tai noreciau pasikeist :) seip sian dar uzmeciau aki tai atrodo ratai galiniai isklise, gal cia del ivores ? ar tik taip man pasirode :D
Šiaip, tai tau reikia nuvažiuoti pas suprantančius žmones ir tau pasakys kas blogai. Greičiausiai ir šarnyras miręs.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #17 Įrašytas: 2010-10-29 00:51 »
Tai va, jei kam ydomu sudeliosiu taskus kaip, kas ir kur...

Pries pora men. rasiau:
Vanagiux, as tikiu tavo zodziais. Man nuede priekines kaires puses padangos vidu per 2-3000km. Visa beda, kad visa pakaba sutvarkyta pries  10000km. panevezyje Sasi. Tai taves ir klausiu ar galejo kaip Rusijoj sutvarkyti ta didiji sarnyra. Nesu Lietuvoj. Kai grysiu reikes pas juos apsilankyt. Ir dar klausimelis: antra karta to pacio sarnyro restauruot neimanoma?

ATS:

Nesenai buvau panevezyje. Prapurte mano Alfa ir priekiui absoliuciai jokiu problemu nerado. Truputi patvarke gala (plaukiojancius restauravo ir stebules apatinius sailentus pakeite naujais). Beje visa gala jie buvo tvarke pries 30000km.
Tai va ir visa istorija.
Tik klausimas vistiek atviras: kodel nuede (nulaiptavo) priekines kaires padangos vidine puse? Tiesa pas mane raudonos spyruokles. Per jas visada dildavo padangos vidine puse daugiau, bet niekad nelaiptuodavo. Laiptavimo pasekme - uzimas vaziuojant :angry:
Uzsidejau priekyje dabar beveik naujas ziemines. Gaila bus ju jei po 2-3000km vel jas suvalgys...
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #18 Įrašytas: 2010-10-29 01:47 »
Tiesa dar klausimelis:
Manuale radau jog rekomenduojamas priekiniu 17coliu panangu slegis yra 2,7bar, galiniu - 2,5bar. Tap pat radau toki sakini,kad naudojant ziemines padangas slegi reikia pakelti o,2bar. Taip iseina, kad mano atveju priekines ziemines padangas reikia pust 2,9bar, o galines 2,7bar. Cia neperdaug? ??? ??? ???
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2010-10-30 01:35 »
Tiesa dar klausimelis:
Manuale radau jog rekomenduojamas priekiniu 17coliu panangu slegis yra 2,7bar, galiniu - 2,5bar. Tap pat radau toki sakini,kad naudojant ziemines padangas slegi reikia pakelti o,2bar. Taip iseina, kad mano atveju priekines ziemines padangas reikia pust 2,9bar, o galines 2,7bar. Cia neperdaug? ??? ??? ???

Maziau skaitynek ta manuala, ten teisybe 10 metu ar net daugiau senumo. R17 vasara pusdavau 2.2bar, max 2.4bar, ziemines R16 2.2 bar. Cia seniau buvo pasakos pasakojamo kad zemesnems nei 50 aukscio padangoms reikalingas aukstas slegis, dabar jau seniai to nebera.