Autorius Tema: AR 156: priekinės važiuoklės klausimai  (Skaityta 67683 kartus)

Neprisijungęs shpuncik

• Veteranas
  • Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Ats: AR 156: priekinės važiuoklės klausimai
« Atsakymas #150 Įrašytas: 2016-05-19 09:59 »
Nu pagal mane restauracija turetu kainuoti max 150. Juk cia restauracija. Litais 500 gautusi. Nu tai nemazai, bet logiska kaina. O tai tukstantis, uz 16 metu senumo masinos vaziuokles restauracija, tai ka as zinau. Kai pati masina 3 tujstancius kainavo man ir dar pries tai sukisau tukstanti. Nu cia tik mano dejones ir drambliuko svajones. Tai kad ir kaip gaila bebutu, man per daug ir nemanau, kad beverta gyditi savo alfa. Nes ji pasidaris auksine. O kas ten zino, kas dar gali sugesti, gal pvz variklis pavargs ir dar prasysis injekcijos. Maloni ta masina, smagi. Bet kad tikrai jau pinigais reikia nemazais pradeti svaistytis. Teks galvoti apie pardavima. Jei isviso kazka imanoma gauti uz ja.. Ir atsisveikinti su alfa forumu ir klubu.

tai reikėjo pirkti brangesnę mašiną :D
145 1.9JTD ant dalių
145 1.9JTD Edizione Sportiva
145 1.6 Boxer by Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Swedish brick Volvo 480

Neprisijungęs Silogizmo

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 93
    • Žiūrėti profilį
    • Automobilių žibintų poliravimas
« Atsakymas #151 Įrašytas: 2016-05-26 14:00 »
Linkęs pritart Esnyper išsakytai nuomonei. Jeigu byra, 2 variantai-arba viešasis, arba normalios dalys ir pamiršti galvos skausmą. Realiai mašina yra bendrai paėmus blogiausia investicija. Nori važiuot, sumoki vienąsyk tam, kad turėtum kuo. Ir priklausomai nuo to, kiek mokėjai už tai, dar papildomai mažiau arba daugiau moki tam, kad važiuotum patogiai/greitai/saugiai/gerai ir pan.. Bet klausimas, ar tau mašina yra daugiau nei transporto priemonė, ar visgi tik transporto priemonė. Nes Alfa niekada nebuvo ir manau niekada nebus TIK pilka transporto priemonė :)

P.s. dabar jau į temą- gal bandėt restauruoti variklio viršutinę pagalvę(kaulą)? Prie variklio kronšteino besitvirtinanti kaulo sailentbloko dalis labai jau laisva ir suplyšusi :) Ar nesukt galvos ir naują imti?
« Paskutinį kartą keitė: 2016-05-26 14:03 sukūrė Silogizmo »
Alfa Romeo 156 1.9JTD 81kw

Neprisijungęs blacksun

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 83
  • https://blacksunas.wordpress.com
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152 Įrašytas: 2016-05-26 16:14 »
ok.. tarkim reikia pradeti tvarkytis bent jau nuo priekines vaziuokles. Restauracija pagal mane kosmosas (300 e priekio su darbu) palyginus su naujom dalim. Pradziai uztektu sito komplekto?

http://tinyurl.com/hd44zya  su atsiuntimu 126 e

nes pvz eolte visos tos pacios dalys kainuoja 272 e. Aisku cia gal firmos vardas ir detales kokybe daro itaka. bet nemanau, kad bus labai jau didelis skirtumas.

ka jau kalbet apie sita:

http://tinyurl.com/gudb8c9 su atsiuntimu 304 e

eolte 356 e

p.s ziurejau ir autoaibej, dar didesnes sumos.. ir gal kas esat is ebay pirke?
« Paskutinį kartą keitė: 2016-05-26 16:21 sukūrė blacksun »

Neprisijungęs Eddie_Romeo

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 1306
  • Alfa addict
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153 Įrašytas: 2016-05-26 16:42 »
Apie šitus iš ebay įvairios kalbos eina, vieniem laiko, kitiem visai nelaiko. Bet čia vistiek bus pigiausias shit made in china/india. Jei turi meistriuką, kuris pigiai keičia, tai apsimoka. Porą komplektukų suvažinėsi ir tiek.
"An "Alfisti" is a person who is thoroughly smitten with Alfa Romeo automobiles, who dedicates a large amount of their spare time and a good percentage of their income to maintaining, acquiring, and driving Alfa Romeos of all sorts."

Eddie Romeo's Autos
www.eddie-romeo.eu

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #154 Įrašytas: 2016-05-26 19:04 »
P.s. dabar jau į temą- gal bandėt restauruoti variklio viršutinę pagalvę(kaulą)? Prie variklio kronšteino besitvirtinanti kaulo sailentbloko dalis labai jau laisva ir suplyšusi :) Ar nesukt galvos ir naują imti?
Vakar kaip tik "bandžiau" - susipowerfleksinau tą "kaulą". Prieš mane savininkui (netikiu, kad Vokietijoj) tą problemą auksarankiai buvo išsprendę pririnkdami pagal matmenis ir įpresuodami bilekokias įvores. Tai sakyčiau nlb sėkmingas sprendimas arba nlb sėkmingai buvo pririnkę. Nes kiek pamenu daugiau mažiau tas variklis visada "vartėsi" iki kol nepriėjo rankos. Dabar visks kietai standžiai. Ir lifetime warranty. Žo - variantas.  ;)
Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.  :idea:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs jarre_lithuania

• Klubo narys
  • Jaunuolis
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155 Įrašytas: 2016-11-03 09:08 »
Reikia tvarkytis priekines apatines ir viršutines svirtis (šakes). Kiek peržiūrėjau detalių katalogus pagrinde vyrauja FEBI, SWAG,TRW,EGT,ABS, DELPHI gamintojai (nekalbant apie originalias dalis). Iš patirties gal galit kas nors pasakyti - ar yra realus kokybės skirtumas tarp tų gamintojų ar daugiau laimės dalykas, kiek tos svirtys tarnaus, ir visgi žiūrėti į kainos kriterijų?
Yra:
155 2.0 TS 16v Super, 1996
156 1.9 JTD Sportwagon, 2003

Buvo:
166 3.0 V6 Super, 2002
Lancia Lybra 2.0, 1999

• Administratorius
  • Veteranas
  • Alfa addict
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156 Įrašytas: 2016-11-03 09:11 »
Laikys tik trw arba restauravimas (kokybiškas), visa kita fuflo, mano asmenine nuomone. Nors tai ir priklauso nuo eksploatacijos.
"An "Alfisti" is a person who is thoroughly smitten with Alfa Romeo automobiles, who dedicates a large amount of their spare time and a good percentage of their income to maintaining, acquiring, and driving Alfa Romeos of all sorts."

Eddie Romeo's Autos
www.eddie-romeo.eu

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157 Įrašytas: 2016-11-03 11:13 »
Nezinau. Mano 166 virsutines sakes kazkokios mog pigiausias variantas tuo metu buves rinkoi. Pravaziuota jau 30000 jokiu bedu kolkas. Tiesa vazineju dazniausiai asvaltu. Ratai r17
AR159 2.0 jtdm Ti

• Administratorius
  • Veteranas
  • Alfa addict
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158 Įrašytas: 2016-11-03 11:19 »
Man moog po 2000 km šarnyras turėjo judėjimo.

Eddie Romeo's Autos
www.eddie-romeo.eu

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #159 Įrašytas: 2016-11-03 11:23 »
Tai cia kaip pasiseka,o gal ir eksplotavimas daro savo .man priestai trw ir gerai laike,bet tuo metu reikejo greitai,sandeli turejo sitas sudejom kolkas viskas ok.
AR159 2.0 jtdm Ti