Oho. automatas ir žvėris? Nu įdomu, įdomu... Man, prieš čipavimą, nepasakyčiau, kad žvėris Netgi pačipavus nepasakyčiau, kad labai jau žvėris. Iš vietos tikrai ne žvėris, toliau jau geriau
naujas skelbimas, 1,9 sw TI anyksciuose uz 7500. labai panasi i ta, kuri buvo pries pora savaiciu Kaune uz 5300, is juodu groteliu iskart primine. tik rida ciut sumazejusi ir metai pajauneje. kas turi info, gali patvirtinti ar paneigti? :::via Tapatalk:::
Alfa tai tikrai ta pati, pats norėjau ją Kaune paimti. Vienok, norėti uždirbti tikrai nėra nuodėmė. Kam buvo įdomu, galėjo ją pirkti už žymiai mažesnę kainą. Manau, kad už 5000 tai tikrai :-) Kaltinkit patys save dabar :-)
Sveiki, nusprendziau nuo mechanines persimesti prie automato ( AR 159 2.4 jtdm q-tronic ), i ka reketu atreikpti demesi bandant q-tronic, ir kaip geriau patikrinti. aciu visiems is karto
ar automato sanaudos mieste negasdina? man vien i deklaruojamas oficialias kelia klausimu, o kiek gi realiai reikia (kiek esu susidures su kitais automobiliais - normaliai vaziuojant ir nesivelkant visada gaunasi dar daugiau).:::via Tapatalk:::