Sveiki, visų pirma noriu pasakyti jog nieko naujo nepaklausiu, tikriausiai to paties tik iš kito galo.
Taip, šią temą skaičiau, bet vistiek turiu klausimų į kuriuos norėtųsi mažiau aptakių atsakymų. Pradėsiu nuo to jog Alfos niekuomet nesu turėjęs, tačiau norėčiau įsigyti. Esu studentas, važinėju nedaug, į savaitę iki 450km, didžiausią dalį sudaro kelionė namo ir atgal į Vilnių (apie 180km į vieną pusę). Tikrai nevažiuoju pensininko tempais, kartais tenka prisisodinti žmonių ir šiek tiek pasikrauti mašiną.
Ko aš noriu:
159 dyzelio, mechaninės pavarų dėžės ir tik sedano. Komplektacija nesvarbi, mašinoj negyvenu, spalvotų ekranų ar kitų itin prašmatnių ir išmanių dalykų nereikia.
Klausimai:
1. Ar 1.9JTDm 110kW, neišrėks ausų važiuojant didelį atstumą, su esamomis apkrovomis? (Klausiu ar labai garsiai dirbs ar ne, o pasiūlymus pasigarsint radiją galit pasidėti žinot patys kur)
2. Kokios realios kuro sąnaudos mišriu tipu? (Kuro sąnaudos tikrai ne rodiklis, tačiau įdomu sužinoti tikrus skaičius)
3. Ar erdvi vairuotojo vieta? Per pilvą užlysiu, nesu storas, labiau domina erdvė galvai, nes esu aukštas (2m).
4. Kiek kainuotų tokia tvarkinga Alfa? Žiūrėjausi skelbimus tai ten kainos nuo absurdiškai mažų iki pat aukštumų kyla, iš Lietuvos pirkti nežadu, greičiausiai iš Vokietijos.
Iš karto atsiprašau jei pasirodė labai jau nagla maniera viskas parašyta, tiesiog noriu apsidrausti nuo gudručių, kurie pirko už centus, jiems niekada niekas negenda, kuro sąnaudos per 2 litrus mažesnės nei visiems, o dar galų gale pasiūlys Golf'ą nusipirkt ir panašiai.