Sveiki,
Galvoju įsigyti Alfą, tačiau dar mėtausi tarp variklių ir greičių dėžių. Daug skaitinėjau, daug domėjaus. Šiuo metu vairuoju 2001 m. Seat Toledo 1,9 TDI, 81 kw mechankė čipuotas. Daug nevažinėju į metus max 20k km., gyvenu provincijoj, todėl spūstyse nesistumdau, esu pratęs prie savo modelio su 6-7 ltr/100km, pėda mano nešvininė, važiuoju ramiai kiek domėjausi 1,9 JTDm 110 kw patikimas motoras, tačiau
www.eddie-romeo.eu nemažai 2.4 JTDm 154 kW. 2.4 kiek iš jūsų visų komentarų supratau nėra patikimi, nes trūksta galvos ir remontas brangus, bet čia viskas lemia šalto motoro prievartavimas ir sūkių kėlimas jam esant šaltam. Skaičiau ir apie sanaudas šių dviejų motorų, vieniems 1,9 ryja 7 ltr, kitiems 11-12, analogiškai 2,4 iki 10 ir daugiau, na vienu žodžiu sunku susivokti. Dėžės rekomenduotumėt Aisiną automatą ar mehaninę M32? Aišku viskas nuo būklės priklauso. Greit primečiau skelbimus LT
https://autoplius.lt/skelbimai/alfa-romeo-159-1-9-l-universalas-2008-dyzelinas-6784349.html šita patinka, ar esate ją kas apžiūrėję? Turiu galimybe parsivaryti ir iš Vokietijos. Aš konkrečiai ieškau po FL 2008 ar į 4€ tilpt galima, noriu sportwagon ar nereik žiūrėt į FL modelius, nes jų atnaujinimai nereikšmingi?
Važiuodamas apžiūrėt, visų pirma versčiausi pats, ką reikia atkreipti į 159 modelius, kad suprastai jog viskas gerai? Kompą jungti ir lyst į vidų? 159 cinkuota kiek žinau. Po to jei patiks varyčiau į jūsų nurodytus servisus, kur patikrintų, jei atsirinksiu pats kuri auto prasta iš kart atkris investicija į serviso varymą, todėl ir domiuosi. Tikiuosi mano mintys buvo išreikštos rišliai.
Su pagarba.