Ko čia bambat? Kam rūpi ką mano "tipinis lietuvis pirkėjas"? Išskyrus tuos atvejus, kai pardavinėjat Alfas patys... Žėkit taip - yra 159 titaniumas (berods ). Už tokius pinigus išeina tik nup...tas passatas arba perp..ta audinė, ir tie patys beveik antikvaro metų. Tai jei kam reikia - reik varyt, tikrint kas per variantas, ir jamt jei realiai normalus - o ne zyst į nuotraukas žiūrint Ir džiaugtis, kad lietuviai Alfų nevertina, o jūs vertinat
1300+ postu parases toki fail'a pasaeki Titaniumas TI - Turismo Internazionale. Titanium ford mondeo palikim.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=220749963&scopeId=C&adLimitation=&zipcode=&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&climatisation=&isSearchRequest=true&categories=Limousine&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.modelDescription=Q4&pageNumber=1 Gal kas buvo šitą apžiūrėję? Nuomonės?
Kažkas ryškiai juokų nesupranta.
Thats OK, va, senbuviai jau mane kai nuluptą pažįsta, desigyvensit ir jūs kada. Ir apskritai - ko jūs norit iš žmogaus, kur jau visą amžinybę Alfos nevairavęs. Tuoj aš ir rimtai 159 nuo Mondeo nebeatskirsiu.
A girdč, taigi pernai tokiu metu jau lyg ir bandei savo mėlyną judint. Tai gal ir dabar laikas..?