na tai taip, reikes ieskot srotose, bet idomiai gaunasi, del tu reflektoriu taip sviecia silpnai, silpnas srautas, nes lemputes naujos idetos. Praeita karta kai atvare is Prancuzijos tai praleido Siauliuose, bet pasake greit uzdraus...
o dabar sake kad galima net ne meginti, nei priesrukines nei tokios negali buti xenonines. Na jis man vistiek pamatavo, pasake gerai sudeta, tik nefiksuoja davikliai, per silpnas sviesos srautas. nu praejau vistek, nes pasmane yra dujos kaip suprantu gamyklines, nes pagal datas pagaminimo ir duju irangos dokumentu datu viskas sutampa. pas mane siais metais jau 10 m sukako ir reikejo tikrinti. Nuvaziavus i landirenzo duju irangos servisa man pasake ta baliona neimanoma tikrinti, jisai itvirtintas ir uzlituotas kaip suprantu, nes sake kad reikia ispjauti ji kad isimti. ir nera jokiu varstu, nesimato... nu vienu zodziu, o saiuliuose pries du metus sake kad reikes jau tikrint kai 10 metu bus. uzdaras ratas gavos, galvojau gauti gal ta sertifikata tipo patikrino netikrinus... bet gavos kad dar priekinis stiklas neseniai truko... tai i TA vaziavau tvirtai zinodamas kad praeisiu, nes ryt pasibaigtu galiojimas