Autorius Tema: Žibintų poliravimas  (Skaityta 42349 kartus)

Neprisijungęs melax

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
Ats: Žibintų poliravimas
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2010-04-20 12:20 »
Pas mane aisq irgi ta pati beda turbut kaip pas visus jau matau... jau sia ziema kiek prasikeikiau dar kai orginalus xenonai tik lemputes jau keistas (deja neorginales) tai ant sauso asfalto dar nieko bet ant slapio tai visiskai nekas.... Del tu reflektoriu tikiu gali but bet jei donoru ieskot.. pas mane 02 pacio galo tai naujesniu nelabai yra ir tie reflektoriai (turbut) jau pareja.. tai donora ieskot manau nelabai prasmes yra o nauju ju buna?
Alfa Romeo 166 2,4 JTD '02-12-30 110 KW

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2010-04-20 12:45 »
Tai jei turi kasko tai ko tu suki dar galva, palikai nakti kieme, suplaktuku tarkst, tarkst ir viskas tegul deda kasko originalius naujus, o ne taiwanskus.
[/quote]

na gal geras pasiulymas... bet jeigu tik tai kaimino prasyti... nes pacio ranka nelabai kelasi pries alfute  ;D

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2010-04-20 15:34 »
o kur tuos reflektorius galima surast, gal kas zino? ir kiek jie kainuoja jeigu pvz. naujus?

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2010-04-20 16:26 »
o kur tuos reflektorius galima surast, gal kas zino? ir kiek jie kainuoja jeigu pvz. naujus?

Naju negausi nei stiklu nei reflektoriu atskirai, gali ieskoti tik devetu tikedamasis kad bus geros, nupirkai grizai namo ir ardyk, jei viskas ok dekis sau, o siaip geresnis pasiulymas nusipirk naujus zibintus taiwanio firmos, rekomenduociau DEPO firma, puse velnio ir sviecia neblogai, kaina apie 200-250lt, yra kazkur tema apie tai, paieskok, nu arba dek originalius kaina kazkur 600lt/vnt o gal ir daugiau.  ;)

Neprisijungęs efke155

• Lankytojas
  • Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
    • www.garsogalerija.lt
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2010-04-20 21:09 »
as nesuprantu negi nedaeina kas jum sakoma, toks vaizdas kad pirma diena masina vairuojat. nesvarbu kokiu metu ta fara, reflektoriu viena radau gera is 98m. kita is 03m. vaziuojat per srotus ir jieskot
Buvo:
Bmw 530 90m.
Mazda Protege 92m.
Alfa Romeo 155 96m.
Toyota Carina 95m.
Opel Vectra 98m.
Toyota Corolla GTI 91m.
Yra;
Toyota Avensis D4D 02m. (darbinis arkliukas)
Alfa Romeo 166 (stilius ir ideja)
vw golf vr6 (jauciu jega)

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2010-04-23 09:19 »
vakar buvau TA apziuroj, tai sake sureguliuotos lempos tvarkingai, bet davykliai xenon sviesos srauto matuokles davykliai net nefiksuoja, raso "wait..." ir vsio, sako prastokai sviecia tavo xenon lemputes. tai nezinau kas per sudas, ar cia nuo reflektoriu taip gali buti?
algasias tai uzfiksavo, buvo halogenines...

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2010-04-23 12:31 »
vakar buvau TA apziuroj, tai sake sureguliuotos lempos tvarkingai, bet davykliai xenon sviesos srauto matuokles davykliai net nefiksuoja, raso "wait..." ir vsio, sako prastokai sviecia tavo xenon lemputes. tai nezinau kas per sudas, ar cia nuo reflektoriu taip gali buti?
algasias tai uzfiksavo, buvo halogenines...

Pasikeisk zibintus arba reflektorius dar karta kartoju, o beje kaip tau TA su xenon praleido, siaip kiek girdejau nebepraleidineja?

Neprisijungęs DevilDriver

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 176
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2010-04-23 12:46 »
kaip tai nepraleidineja, su originaliais praleidineja :) na pas mane irgi original xenon, pakolkas viskas ciki ir sviecia tikrai neblogai. tik idomu kokia kaina pacios xenon lemputes, i originalu xenon'a. Nes viena ijungus biski pamirga tai tikriausiai ateis paskutinioji greit
Buvo:
Alfa Romeo 33 1.4 Boxer
BMW 730
Alfa Romeo 155 2.0 8V T.Spark
Alfa Romeo 156 2.4 JTD 100 kW
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 110 kW lusso
Toyota Corolla Verso 2.0 D4D
Lancia Lybra 2.4 JTD SW 103 kW
SAAB 9-5 2.0 TiD SW

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2010-04-23 12:55 »
na tai taip, reikes ieskot srotose, bet idomiai gaunasi, del tu reflektoriu taip sviecia silpnai, silpnas srautas, nes lemputes naujos idetos. Praeita karta kai atvare is Prancuzijos tai praleido Siauliuose, bet pasake greit uzdraus...
o dabar sake kad galima net ne meginti, nei priesrukines nei tokios negali buti xenonines. Na jis man vistiek pamatavo, pasake gerai sudeta, tik nefiksuoja davikliai, per silpnas sviesos srautas. nu praejau vistek, nes pasmane yra dujos kaip suprantu gamyklines, nes pagal datas pagaminimo ir duju irangos dokumentu datu viskas sutampa. pas mane siais metais jau 10 m sukako ir reikejo tikrinti. Nuvaziavus i landirenzo duju irangos servisa man pasake ta baliona neimanoma tikrinti, jisai itvirtintas ir uzlituotas kaip suprantu, nes sake kad reikia ispjauti ji kad isimti. ir nera jokiu varstu, nesimato... nu vienu zodziu, o saiuliuose pries du metus sake kad reikes jau tikrint kai 10 metu bus. uzdaras ratas gavos, galvojau gauti gal ta sertifikata tipo patikrino netikrinus... bet gavos kad dar priekinis stiklas neseniai truko... tai i TA vaziavau tvirtai zinodamas kad praeisiu, nes ryt pasibaigtu galiojimas :D

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2010-04-23 12:59 »
dar pamirsau paklausti o kas keite tuos reflektorius, tai kiek mokejot srote uz abidvi? nes as aplamai neisivaizduoju ju kainos... tai kai sakys kaina tai nors turesiu kazkokia tai orientacija...  :D