Tai va, as kazkada, kai buvau jaunas ir...galvodavau, del "mases" isitikinimu, kad automatas ir "lakstymas" nesuderinami. Gal ir nesuderinama, bet tik ne su Alfa Romeo automatais

Kai pagalvoji, kiek pats laiko begi jungi, tai nieko greiciau nesigauna, nei automato rankenele i prieki stumtelti (manual rezimu). Net viena leciausiu selespeed panasiai ilgai jungia begi, kiek ir eilinis soferis ta daro ranka+koja. Ir kuo toliau, tuo labiau automatai tobuleja, tai sitas isitikinimas turetu visai isnykti neuzilgo. Jus man perjunkit begi taip greitai, kaip tai padaro siulaikiskas TCT automatas, pastatysiu bonka brangaus gerimo

Cia taip, apskiritai apie automatus kalbant, baigesi seniai tie laikai, kai automatas ilgai masto. Ir 159 automatas jau labai greitas. 166 vaziavau su V6 automatu, nenustebino, nu, bet nepastebejau, kad jis galvotu ilgiau uz mane, tik va su 166 jtd neteko, bet abejoju, kad jis labai jau letas bus. Ok, is vietos startuosit greiciau su rankine, bet ziurint po 2s jau vysites ta automata