Lankiausi ir gariūnuose ir Kauno turguje, nieko. o gariūnai tai ten tie perekupai apskritai išpindėję, man rodos jei žmogus pardavinėja mašiną, tai bent turėtų būti suinteresuotas, elementariai su klientais bendrauti, pofik jiem ten viskas, nori imi, nori ne
jokios papildomos info, o visi atsakymai - taigi sena mašina jau..
aš jau pradėjau akį į alfą užmetinėti nuo vasaro galo, bet tada dar buvo pasirikimas visai normalus ir galvojau neskubėsiu, pasirinksiu ir taip praleidau kelis tikrai vertus variantus, negalvojau, kad po to laukia toks badas rinkoje
o dabar kai jau verkiant reikia mašinos nėra ko rinktis iš alfų.
link 159 norėčiau, bet kol kas piniginė eis tik plonyn, nes kitais metais vestuvės laukia, tai reik skubėti persėsti bent į 166 bolidą kol dar visokie pribumbasai, suknelės ir kt.iš vis neišsunkė
beje mano būsimoji pasakė linksmą dalyką kai apžiūrinėjom vieną jai labai patikusią alfą - sako - žinai, aš mielai į vestuves ir su alfa atvažiuočiau
prie tos pačios noriu pirkti temos - jei pajamčiau šitą
http://auto.plius.lt/skelbimai/alfa-romeo-166-2-4-l-limuzinas-2004-dyzelinas-3245529.html gal kas iš forumiečių pusašį ir spyruokles normalias iš kart turėtų parduoti ?