Autorius Tema: Atsiliepimai apie NEKOKYBIŠKAI atliktus darbus servisuose!  (Skaityta 73509 kartus)

Neprisijungęs dzimis

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 93
    • Žiūrėti profilį
Ats: Atsiliepimai apie NEKOKYBIŠKAI atliktus darbus servisuose!
« Atsakymas #50 Įrašytas: 2010-12-13 21:46 »
Na taip ir man teko susidurti, su siuo servizu], keiciausi pagr.dirza,uzvyrino variatoriu, bande pataisyti saltu apsuku eiga, apsieme siuos darbus energingai, skambinedavo beveik kas pora valandu, deklamuodavo kaip sekasi jiems vykdomi darbai, praejus pusdieniui paskambino vel ir pasake , kad negales duoti darbams garantijos , nes reiktu tada prie siu darbu dadeti ir genero dirzo keitimas su itempeju, tada garantija galios. OK sutikau , vakare atsiemiau masiniuka, apsukos visitek plaukioja, sumokejau 1500 lt Reziume ta ,kad po keliu savaiciu iskilo bedu , cypia dirzas. Gryzau atgal pas Giriu iskart ant pakelejo ir nustate, kad reikia keisti genero itempeja , visai pamirsias ka man priestai buvo keista,  sutikau issemus ji pamaciau kad itempejas beveik naujas, tada jis meistriukui dave kita,  istate nauja, netinka , pamate, kad dirzas periilgas. Vienu ziodziu pakeite dirza itempeja, vel nulupo 200 lt, paprasiau praeitu atliktu darbu faktura, norejau isitykinti , kad sie darbai nesidubliuoja. Pazadejo pasiieskoti namuose siu dokumentu ir pasitiklinti, jei sie darbai dubliavosi grazintu pinigus. Po mano paliktu pinigu ir tel. nr. Nei skambucio nei laiskelio :(
Tai vat, maniau tyleti , bet matau ne as vienas nukentejusysis,  o dar taip reklamuojasi, tiek nuolaidu siulo atsidarymo proga  :( CIA DIZIULE APGLAULE PINIGUS LUPA SU TIPO NUOLAIDA 20% i savo pusia :)
 P.S. kas dar nenukentejo, tai ir nesikreipkite i "ALFASERVIS " Pas Giriu :)

Neprisijungęs 20040629

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51 Įrašytas: 2011-12-02 20:33 »
hebrytei patarimas  kai varot i serviza masina .geriau pasitikrinkit ja bent keliuose servisuose ar pas kelius meistriukus.be buna taip kad beda gedime vienoj vietoj.o meistrelei musu pinigu plesikautojei atranda dar papildomai tipo kitu defektu.ir jiem neirodisi kad ta detale naujei keista. ir kad ji tikrai gera.linkejimai gyriui kaip buvo jovalas taip ir liko.

bandit

• Svečias
« Atsakymas #52 Įrašytas: 2011-12-02 20:44 »
 ;D ;D ;D :alaus: dar vienas servisu apipistasis  :alaus:  ;D
 galiu patart ti tiek
download manual => ismok kaip megstamiausia anekdota
ir jei pats nenori nemoki ir t.t. meistrtaut kreipdamasis i servisa parodyk vieta jiems kurioj ieskot, ir tada neapipsines tavi niekas,
o kai atvarai kaip blondie ir sakai ten pas mane kazkas zvimba ( o kur o ks zvimba nežinia) tj ir rasideda "razvodas" ypac jei po keleto valandu bedos paiesku pasirodo kad tai tavo raktu p[akabukas liecias vairo koloneles ir zvimba  ;D ;D
tai va... Lietuvoj gi givenam ner cia ko zioplineti
« Paskutinį kartą keitė: 2011-12-03 12:09 sukūrė TAXI »

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #53 Įrašytas: 2011-12-03 09:32 »
hebrytei patarimas  kai varot i serviza masina .geriau pasitikrinkit ja bent keliuose servisuose ar pas kelius meistriukus.be buna taip kad beda gedime vienoj vietoj.o meistrelei musu pinigu plesikautojei atranda dar papildomai tipo kitu defektu.ir jiem neirodisi kad ta detale naujei keista. ir kad ji tikrai gera.linkejimai gyriui kaip buvo jovalas taip ir liko.
apie giriu negaliu ne vieno blogo zodzio pasakyt :) yra labai pagelbejes labai :)
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs kasper

« Atsakymas #54 Įrašytas: 2011-12-03 09:43 »
as irgi apie giriu nieko blogo nepasakisiu
dazymas. viniliniu pleveliu klijavymas

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #55 Įrašytas: 2011-12-03 13:40 »

As irgi. Tik spyruokliu 75 man nerado nors zadejo  ;D
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs Q4

• Veteranas
  • Įrašai: 1490
  • Dabar Subaru
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56 Įrašytas: 2011-12-03 17:35 »

As irgi. Tik spyruokliu 75 man nerado nors zadejo  ;D
jei reik spyruokliu 75, krekenavoj buvo orginalios ir raudonos tel-865312448
2017m. Subaru forester 2.5 127kw mano
2014m. Subaru XV 2.0 hybrid 119kw žmonos
2011m. Yamaha Grizly-450 laisvalaikiui

Perku įvairų MIŠKĄ, tel-868236606

Neprisijungęs montezumijus

« Atsakymas #57 Įrašytas: 2011-12-03 19:34 »
Iš savo patirties su Giriumi man susidarė vaizdas, kad jam geriau sekasi spręsti problemas, susijusias su važiuokle. Kompiterinė diagnostika, dyzeliniai varikliai tikrai nėra jo stiprioji pusė. Dar kartą pasikartosiu, čia tik mano nuomonė.
GTV V6 TB
ex 156 1.9JTD

Having an Alfa is a bit like having a cat.......you don't own it, it owns you.

Neprisijungęs Valerun

• Lankytojas
  • Įrašai: 378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58 Įrašytas: 2011-12-04 12:05 »
Paskaitus, galima suprasti, kad visi forumo lankytojai remontuojasi tik pas savomokslius meistrus, pas draugus arba tėvelio garaže. O kokios nuomonės būtų apie autorizuotus servisus? Nejaugi niekas ten nesilanko? Ar ten visada vviskas kokybiškai, dėl to nėra reikalo šioje temoje rašyti? Krasta Auto man sakė, kad už 4000 LTL galima atlikti variklio kapitalkę, tai kodėl reikia kreiptys į neautorizuotą garažą?
AR145 Boxer 1.4
Ford Focus 1,8 TDCi 2004
Ford Focus 1,6 2007

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #59 Įrašytas: 2011-12-04 12:28 »
Paskaitus, galima suprasti, kad visi forumo lankytojai remontuojasi tik pas savomokslius meistrus, pas draugus arba tėvelio garaže. O kokios nuomonės būtų apie autorizuotus servisus? Nejaugi niekas ten nesilanko? Ar ten visada vviskas kokybiškai, dėl to nėra reikalo šioje temoje rašyti? Krasta Auto man sakė, kad už 4000 LTL galima atlikti variklio kapitalkę, tai kodėl reikia kreiptys į neautorizuotą garažą?

Tau sake bobute ar kas? Labai abejoju, kad uz tokia suma autobrava tau kapitalini variklio padarys... Vien dalims tiek neuzteks per kant ten...
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?