Na taip ir man teko susidurti, su siuo servizu], keiciausi pagr.dirza,uzvyrino variatoriu, bande pataisyti saltu apsuku eiga, apsieme siuos darbus energingai, skambinedavo beveik kas pora valandu, deklamuodavo kaip sekasi jiems vykdomi darbai, praejus pusdieniui paskambino vel ir pasake , kad negales duoti darbams garantijos , nes reiktu tada prie siu darbu dadeti ir genero dirzo keitimas su itempeju, tada garantija galios. OK sutikau , vakare atsiemiau masiniuka, apsukos visitek plaukioja, sumokejau 1500 lt Reziume ta ,kad po keliu savaiciu iskilo bedu , cypia dirzas. Gryzau atgal pas Giriu iskart ant pakelejo ir nustate, kad reikia keisti genero itempeja , visai pamirsias ka man priestai buvo keista, sutikau issemus ji pamaciau kad itempejas beveik naujas, tada jis meistriukui dave kita, istate nauja, netinka , pamate, kad dirzas periilgas. Vienu ziodziu pakeite dirza itempeja, vel nulupo 200 lt, paprasiau praeitu atliktu darbu faktura, norejau isitykinti , kad sie darbai nesidubliuoja. Pazadejo pasiieskoti namuose siu dokumentu ir pasitiklinti, jei sie darbai dubliavosi grazintu pinigus. Po mano paliktu pinigu ir tel. nr. Nei skambucio nei laiskelio
Tai vat, maniau tyleti , bet matau ne as vienas nukentejusysis, o dar taip reklamuojasi, tiek nuolaidu siulo atsidarymo proga
CIA DIZIULE APGLAULE PINIGUS LUPA SU TIPO NUOLAIDA 20% i savo pusia
P.S. kas dar nenukentejo, tai ir nesikreipkite i "ALFASERVIS " Pas Giriu