del to pedalo vibravimo...ir man taip buvo...tai galiausiai dar taip pasivazinejau kokius 500km ir po to nebejo perjungt begiu. Teko keist sankabos komplekta ir smagrati
Citata iš: darsta 2010-02-13 19:47del to pedalo vibravimo...ir man taip buvo...tai galiausiai dar taip pasivazinejau kokius 500km ir po to nebejo perjungt begiu. Teko keist sankabos komplekta ir smagrati na pažiūrėjau tavo seną temą. pas tave buvo taip, kad vos prilietus sankabos padalą jis vibruodavo. startuojant mašina drebėdavo. tuos simptomus aš žinau kai buvo lybrai. čia kitas atvejis kai pilnai įmini sankabos pedalą, jis pačiam gale jaučiuosi vibruoja. bet pati mašina važiuoja be priekaištų.. įdomu kas galėtų sąlygoti tokią pedalo vibraciją įmynus. cilindriukai, gal išminamasis guolis jau baiginėjasi, gal pusašis koks priburtas, gal smagratis..
jei vibravimas butu susijas su varikliu tai manyciau ir ant laisvo begio vibruotu uzmetus gazo. Beto pas mane tikrai desinio sono vidine granata gatava, tik kiek ji gali kainuot gal kas zinot?