Autorius Tema: Reikia patarimo del gedimo  (Skaityta 13886 kartus)

Neprisijungęs a.zart

• Lankytojas
  • Įrašai: 235
  • Vilnius
    • Žiūrėti profilį
Ats: Reikia patarimo del gedimo
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2010-03-18 19:03 »
Taip,tai susikaupusio kondensato kuro filtre indikacija. Arba keisk filtra, arba is filtro apacios numauk fishke ir pasuk ten ale toks kranelis, islases keli laseliai vandenuko ir nebedegs tas kanistro simbolis tau.
Sveiki, pasikeiciauspidometra. Buvo 99m originalas, idejau nuo 03 metu alfos. Taciau ijungus trumpasias uzsidega niekur nematyta lempute.. Oranzine, panasi i sonu stovinti metalini kanistra benzinui.. Ji yra toje pacioje vietoje, kaip mano senajam buvo artimuju sviesu lumpute. Gal kas zinot kas cia do sh? Tikrai nepanasi i artimuju lempute. Arba gal kur galeciau rast paaiskinimus ka reiskia kiekviena atskira lempute? Dekingas.
Owner's manual'e panaši lemputė apibūdinama kaip "Presence of water in the fuel oil filter (JTD versions)"
[/quote]
« Paskutinį kartą keitė: 2010-03-18 19:04 sukūrė a.zart »
Ex:
Alfa Romeo 156 98' 1.9 JTD 77KW
Lancia Lybra SW 01' 2.4 JTD 103KW
Now:
Alfa Romeo 156 SW 02' 110KW

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2010-03-18 19:13 »
Aciu. Bet esme yra ta. Kad ji reaguoja i artimuju sviesu jungikli. Ijungiu sviesas - uzsidega, isjungiu - uzgesta. Kaip jau minejau, mano senajam spidometre, toj pacioj vietoj buvo visai kita lempute - artimuju sviesu. Kai ijungdavau sviesas, ten uzsidegdavo artimuju lempute, o cia toj pacioj vietoj to isijungia si, oranzine.. Ar galima daryt prielaida, kad 03 metais buvo isleistas atnaujintas/pakoreguotas spidometras ir fiske, kurioje laidai buvo sujungti kita tvarka? pvz: senose auto buvo lemputes apie ijungtas artimasias sviesas, naujose, daugumoj, ju jau nebera, nes sviesos turi but ijungtos pastoviai. Tad vietoj artimuju lemputes, italai istate kazkokia kitokia, siuo atveju sia, bet schemos liko vienodos. Tad dar idejo ir vandens davikli filtre, prijunge prie naujosios lemputes (kai seniau toj vietoj buvo artimuju lempute). O as isidejes naujaji spidometra, bet be to daviklio masinoj, laidai atvesti i ta fiskes vieta nuo sviesu (naujajam tarkim laidai ateina is to daviklio) ir ijungus sviesas jis man turi rodyt, kad ijungiau sviesas, taciau ten yra visai kita lempute... Net nezinau kaip issireikst. As ijungiu sviesas, o jis man rodo, kad atsirado vandens filtre? Tai tikrai nera vandens problema filtre...

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2010-03-24 21:43 »
Vaziuojant kazkas bilda. Bet labai silpnai. Nors vaziuoju tiesiai lygiu keliu, bet nuo menkiausio masinos sujudejimo kazkas subilda (silpnai). Vairuotojo pusej prieky. Pakeiciau viska: abi sakes su visom gumom, traukem, sailenblokais, nu viska. Bet vistiek liko tas bildejimas. Gal kas kokiu minciu kas ten gali bildet? Atraminis guolis lyg ir ok (jo nekeiciau). Imanoma, kad bildetu vidine granata? Nes nebezinau ko griebtis ir niekaip nesumastau kas ten gali but.

Talbat

• Svečias
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010-03-25 10:16 »
stabdziu kaladeles? man taip buvo :)

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2010-03-25 10:21 »
Obaba. Na pas mane jos naujos, bet reikes patikrint :O

Talbat

• Svečias
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2010-03-25 16:52 »
pasiziurek ir plastmases kurios dengia ratus, gal ten atsilaisvinusios. O siaip pasitikrink virsutines priekines sakes, gal levai atrestauruotos, arba dejai ne originalus, o jos ilgai nelaiko. 166 tai silpniausia dalis priekineje pakaboje.
Kita vertus, per silpna garso aparatura pas tave  ;D :loud:

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2010-03-25 18:44 »
Bildejo, pakeiciau dalis visiskai naujom, originaliom, isvaziuoju is serviso, vistiek bilda. Bandysiu dar atraminius pakeist. Ir daugiau kaip ir nieko nebeliko. Tikrai ne stabdziai ir ne kalpokai..

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #27 Įrašytas: 2010-03-25 19:27 »
Originaliom.... ??? ??? ???
Stabilizatorius gal.
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2010-03-25 19:42 »
Stabilizatorius irgi naujas. Nuvaziavau i servisa patikrai pakabos, nieko nerado... Bet kazkas bilda.. Pradedu galvot ar tik nebus kapotas besiremiantis i kokia plastmase, o ta i kebula  ??? Nes labai sunku suprast is kur tas bildesys sklinda..

Neprisijungęs Sraigamobilis

« Atsakymas #29 Įrašytas: 2010-03-25 19:51 »
Nors minejai kad stabdziu kaladeles naujos, bet man buvo pasitaikes nepriverztas stabdziu "suportas". Bildejo smarkiai, niekas ilgai nerado gedimo, o tiek ir tos bedos tebuvo..
ex BMW e34
ex Audi A6
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD
ex Alfa Romeo Giulietta QV 1750 tbi (Rosso Competizione)
ex Alfa Romeo 155 V6

Alfa Romeo Spider (Alfa...)
BMW 525D E39 FL (vagių džiaugsmas)
KIA Optima (optimalus pasirinkimas)