Prikelsiu ''svieziausia'' tema apie airbagus.. Zodziu, pas mane nuo pat pirkimo pas 166 uzsidegdavo airbagu lempa. Istrina klaidas: 1-2 dienos ir vel uzsidega. Itariu, kad cia sudurniuoja keleivio sedyne, nes jau pora kart is eiles klaida ismeta butent tada, kai vaziuoja keleivis.. Paskaiciau, kai kai kurie panaikindavo fyskes po sedynem sujungdami laidus tiesiai. Ar pasiteisino? Cia tos pacios fyskes, kurias galima uzciupti atsisedus gale ir pakisus rankas po priekine sedyne? Pas mane po sedynem yra po dvi fyskes. Kaip atskirt airbagu?
zodziu man dege airbagu lempute kai nusipirkau auto.berods buvo dauzta. dare diagnostika,ismete klaida,kad kazkas su kompu negerai,aiskino kad pasilpes,ir nieko nepadarysi,klaida neisitrina.kal kas galit ka patarti?
nu pranesk kaip sekes,gal ir as tada susitwarkysiu
Citata iš: vitas 2010-12-21 15:58nu pranesk kaip sekes,gal ir as tada susitwarkysiu Oj su tuo pranesimu ziuresim kaip bus. As ta problema "tvarkau" jau keturis metus ir iki jos vis neprieinu per laiko trukumus... Siulau i mane neziuret ir tvarkytis paciam iskart.
O galima paklausti: Kaip tada su tech. apžiūra reikalai, kai nuvažiuoji su degančiom lemputėm?
As tai noriu visiems patarti, jei 100% nezinot, ka darot, tai geriau prie airbagu patys nagu nekiskit, bo gali taip lupt, kad maza nepasirodys