Autorius Tema: nusipirkus 145 1.4 TS  (Skaityta 18380 kartus)

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
  • Įrašai: 422
    • Žiūrėti profilį
Ats: nusipirkus 145 1.4 TS
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2010-04-07 14:18 »
na nereikia taip. esam kažkada broliui iš giriaus pirkę vieną boschinę. veikia po šiai dienai.
taip pat esu gavęs iš pačių lenkų bosch ir įsidėjęs į savo lancia lybra. jau metai veikia be problemų ;)
gal tau koks brokuotas pasitaikė..
Sau nedejau ir nedesiu. Nes pazistami, kas dirba auto daliu imonese sake dek ka nori, tik ne bosch(Turiu omeny made in poland)... Kazkaip linkes jais tiketi
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs RYUZAKI

« Atsakymas #41 Įrašytas: 2010-05-20 20:22 »
bvau apsisprendes jau pirkt tanagroi bosine, beeeet :D nebera net ir lekijoi sandeliuose. deje teks ieskot srote kurnors. kolkas s skebimu kiek rasinejau, tai ar pardave, ar kainas uzsikele...
buvo: skoda favorit
yra: alfa romeo 145 L500 1,4TS LPG
audi 80 b4 1,9TDI

Neprisijungęs RYUZAKI

« Atsakymas #42 Įrašytas: 2010-08-25 12:29 »
sveiki ;] pardavinedamas savo 145, zmogelis nuveze man ja i autobrava i apziura suplojo 250 lt ir nenupirk. ten du a4 lapus uzrase smulkiu defektu. labiausiai kliuvantys: pasaliniai garsai varyklyje ir pavaru dezeje. krc tiksi taip. parase arba faziu variatorius arba veleneliai. +streikuoja k.p galinis abs daviklis, bet parase dar kad gali buti kad parejes guolis. nes vaziuojant garsas toks , ale uzimas. galu gale uz visas smulkmenas sumete parase darbas- 5,5k detales 3.5 k :D
audi 80 b4 1,9TDI

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2010-08-25 13:20 »
sveiki ;] pardavinedamas savo 145, zmogelis nuveze man ja i autobrava i apziura suplojo 250 lt ir nenupirk. ten du a4 lapus uzrase smulkiu defektu. labiausiai kliuvantys: pasaliniai garsai varyklyje ir pavaru dezeje. krc tiksi taip. parase arba faziu variatorius arba veleneliai. +streikuoja k.p galinis abs daviklis, bet parase dar kad gali buti kad parejes guolis. nes vaziuojant garsas toks , ale uzimas. galu gale uz visas smulkmenas sumete parase darbas- 5,5k detales 3.5 k :D

Galva tegul persisviecia visi tie servisai ir ju "diagnostikai" galejai jiems tiap ir pasakyti  :) jie turbut atlike savo "testa" absoliuciai naujai masinai rastu gedimu uz 10000lt  ;D o ypac autobrava ir autoprizme  ;D visokie amortizatoriu tikrinimo stendai (panevezyje ant vieno stendo buvom nuvare masina, apzeti kas ten per daiktas tai puses metu amortikai buvo, pasake kad arteja prie pabaigos) zodziu i diagnostika varyti nebent 2-3 metu masina,  o senesnes tai nebent prijungti pazeti ar rida neatsukta, ar kompas nemeto pastoviu klaidu ir pakaba ar nekliba, o tokios nesamones kaip dazu sluoksnio matavimai, simetrijos, tarpeliu kokiu 10-12 metu masinai yra debiliskumas. Tokiu metu masinos faktiskai visos buvusios pamustos, dazytos perdazytos po kelis kartus. Zodziu daryti diagnostika senai masinai yra visiska nesamone, tiksejimu visokiu gali buti daugybe, tiek voztuvu, tiek dar kazko, nes tokia autobrava, autoprizme padarys diagnostika is surasys viska ko truksta iki naujos masinos  ;) o po ju "surasymo" kas bus pamatei pats.

Neprisijungęs RYUZAKI

« Atsakymas #44 Įrašytas: 2010-08-25 20:42 »
jo jo ;D kosmonautai ten ;] ir kvailyste pas mane ner komplekte gali valytuvo.. raso "1 nera galinio stiklu valytuvo varikliuko. 2. neveikia galinio stiklo apiplovimas" XD tai jai jo ner isvis, kaip veikt gali ? :D
siaip buvau ir i paprasta servisa vezes, sake tikrai kazkas su deze, nes tiksi, o kai ispaudziu sankaba, tai pradingsta.  geriausia girdisi garaze ar ant duobes uzvaziavus. sake geriausia ardyt ir ziet kas ten .
audi 80 b4 1,9TDI