Sugalvojau ir aš čia parašyt. Tiesiog įdomi kitų vairuotojų nuomonė apie situaciją.
Žodžiu šeštadienio pavakarę pamačiau į griovį įlėkiusią mašiną. Nei greičio būta didelio, nei ką. Paprasčiausiai automobilis priekiu įslydęs į melioracijos griovį. Šalia mašinos stovi vyriokas ir moteriškė. Vyriokas telefonu šneka, mergina stovi ir dairos. Pagalvojau, vat gal padėsiu ištraukt automobilį iš griovio. Sustojęs išlipau ir paklausiau ar nereikia ištraukt. Vyriokas atsisuko į mane ir vos apversdamas liežuvį paklausė ar ištrauksiu mašiną. Apsisukau ir sėdęs atgal į mašiną, nuvažiavau savo reikalais. Po pusvalandžio toje vietoje stovėjo policijos ekipažas ir filmavo mašiną. Nei vyrioko, nei tos merginos niekur jau nesimatė.
Kaip mano vietoje būtumėt pasielgę jūs?
Manyciau, kad pasielgei teisingai. Bent jau mano poziuriu. Galbut kiti butu kitaip pasielge.
Tokioj situacijoj, manyciau, kad sustociau paklausti ar visi sveiki ir nereikia iskviesti pagalbos. Bet jei sugeba dar telefonu paskambint, vadinasi viskas ok ir susitvarkys patys, tuo labiau, jei vos liezuvi apvercia (nepagalvokit, kad esu pries kazka nusistates ar panasiai, bet jei neblaivus asmenys pateko i avarija ar incidenta, ir turi susisiekimo priemones, bei gali jomis pasinaudoti, nepaisant to, kad liezuvis vos apsivercia, tai manyciau, kad padet tokiems padet nereikia. Kitas reikalas, jei nutiko nelaime paprastam zmogui tiesiog del aplaidumo ar kitokios priezasties, nei kvaisalai ar alkoholis).
Na cia mano nuomone.
Tikrai butu idomu isgirsti kitu...