Autorius Tema: Alfa 155 galinio lango sildymo mygtukas  (Skaityta 7728 kartus)

zusc

• Svečias
Ats: Alfa 155 galinio lango sildymo mygtukas
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2009-10-27 14:35 »
Nelabai. tiesiog nuimk tą gaubtuką ir ten labai paprastai tas visas mygtukas išsiima. užtruksi kokių 10-15min viską susitvarkyt :)

Neprisijungęs Ciudikas

• Veteranas
  • Įrašai: 1078
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2009-10-29 09:38 »
Buvo panaši problema prieš metus.. na tik pas mane galinio lango šildymo mygtukas neužsifiksuodavo:) sprendimas - apkeičiau mygtukus, t.y. įdėjau veikiantį mygtuką nuo priešrūkinių, o neužsifiksuojantį  - vietoj priešrūkinių:) kadangi priešrūkines nelabai ir naudoju, tai svarbu, kad galinio lango šildymas veikia :)

siaip jis ir neturi fiksuotis. bent pas mane nerafiksacijos irveikia kuo puikiausiai.

Neprisijungęs NJoy

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2009-10-29 18:58 »
Buvo panaši problema prieš metus.. na tik pas mane galinio lango šildymo mygtukas neužsifiksuodavo:) sprendimas - apkeičiau mygtukus, t.y. įdėjau veikiantį mygtuką nuo priešrūkinių, o neužsifiksuojantį  - vietoj priešrūkinių:) kadangi priešrūkines nelabai ir naudoju, tai svarbu, kad galinio lango šildymas veikia :)

siaip jis ir neturi fiksuotis. bent pas mane nerafiksacijos irveikia kuo puikiausiai.
Mano ziniom turi fiksuotis, pasmane nesifiksuodavo, tik uzspaudus veikdavo sildymas
Buvo: Alfa Romeo 155 1.9TD Bianco

Neprisijungęs awriz

• Veteranas
  • Įrašai: 1046
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2009-10-31 19:39 »
gal 95> pakeite ir istate gudrai rele.

siaip pas mane veikia kaip mygtukas, po 20 min issijungia, pakartotinai nuspaudus issijungia po 15 ar 10 min. taip pat ijungus degima visad buna isjungtas, nesvarbu kaip masina buvo uzgesinta..
Kam lekti, jei gali palengva skristi

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #14 Įrašytas: 2009-10-31 20:25 »
Pas mane irgi nesifiksuoja pats mygtukas. Spustelni-cak rele prilimpa ir veikia, spustelni dar kart - atsijungia.
neturiu alfos.

turnikas

• Svečias
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2009-12-11 02:02 »
man tai jis pats po ziemos pasitaise   :D rimtai