Citata iš: T_K 2010-03-15 22:35Citata iš: Yara 2010-03-15 22:33o as galvojau kad cia "Tomiko" alfa, jis kazkaip dinges is eterio Tomikas ar tai UK, ar tai Airijoj... Kazkur ten... jasnaj, lauksim kol sugriz bet man jau igriso draugeliai ir drauges kaip is ten atvaziuoja, nespeju visu aptarnaut
Citata iš: Yara 2010-03-15 22:33o as galvojau kad cia "Tomiko" alfa, jis kazkaip dinges is eterio Tomikas ar tai UK, ar tai Airijoj... Kazkur ten...
o as galvojau kad cia "Tomiko" alfa, jis kazkaip dinges is eterio
Citata iš: Yara 2010-03-15 22:49Citata iš: T_K 2010-03-15 22:35Citata iš: Yara 2010-03-15 22:33o as galvojau kad cia "Tomiko" alfa, jis kazkaip dinges is eterio Tomikas ar tai UK, ar tai Airijoj... Kazkur ten... jasnaj, lauksim kol sugriz bet man jau igriso draugeliai ir drauges kaip is ten atvaziuoja, nespeju visu aptarnaut Ne i tema, bet:Ar ta slamsta is mano bagazines prisiruosi kada paimti ar as ji nax...n kur nors ismesiu jei ka, jis zino apie ka
Siandien su kazkuo is klubo prasilekem smagiai Kareiviu gatve Vilniuje masina alfa 166 2.5 V6 su klubo lipdukais, isvaziavo is VU saulytekyje Itariu INFAS buvo, nes numeris jei neklystu CEU ***
Citata iš: vanagiux 2010-03-17 15:22Siandien su kazkuo is klubo prasilekem smagiai Kareiviu gatve Vilniuje masina alfa 166 2.5 V6 su klubo lipdukais, isvaziavo is VU saulytekyje Itariu INFAS buvo, nes numeris jei neklystu CEU *** su manim tik drauge paspaust stipriau neleido as is pradziu nemaciau, tik kai aplenkei, tai is CBE irgi supratau, kad kazkas matyto kazkur
Machiau Quadrika gyvai, normaliai atrodo, nesukudes, krize ne jam ir t.t. laikosi vyras P.S. aciu uz dovanas
maciau kliffa romainiuose siandien