Autorius Tema: Kuro priedai ( JTD )  (Skaityta 32786 kartus)

Neprisijungęs JesusInAdidas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 121
  • Alfa Amore
    • Žiūrėti profilį
Ats: Kuro priedai ( JTD )
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2011-05-30 13:04 »
Kadangi cia labiausia isvystita tema apie priedus, tai paklausiu ir as. Nusiperki automobili, neaisku kaip ten kas vazinejo, kokio brudo pyle i ta masina ir t.t. ir panasiai. Mano sumanymas toks, pripilt priedu tiek i tepalus tiek i kura, kad issivalytu visa sistema, suvazinet kelis simtus kilometru, tuomet pakeist tepalus ir filtrus visus. Keitimo proceduros metu, galima irgi visokiu valanciu priedu naudot, pries supilant alyva. Nezinau sumanymas geras ar prastas, gal kas taip dare jau.  Gal turit kokiu pastabu/patarimu sitai procedurai, be to kas parasyta ant naudojamu gaminiu pakuociu. Del priedu gamintojo irgi neapsisprendziu, vieniems wynns kitiem hi-gear geriau atrodo.

Ar nebus visiskas ragas visur pripylus tu valikliu...
Mintis kilo uzaklint EGR, nes visokiu siuksliu turetu stipriai padauget ismetimo sistemoje.

Neprisijungęs Algirdukas

« Atsakymas #41 Įrašytas: 2011-05-30 17:34 »
pilkit statoile kura, kuris is kart su priedais ir nebereiks sukti galvos kuris geresnis....
Ilgiuosi Alfos

Neprisijungęs montezumijus

« Atsakymas #42 Įrašytas: 2011-05-30 18:34 »
Tie visi priedai tai tik placebo efektas. Ypatingai saugočiausi visokių kuro sistemos valiklių. Ne kartą teko girdėti apie užkimštus purkštukus po tokių priemonių naudojimo. Asmeniškai pats kažkada bandžiau Wynn's hidrokompensatorių valiklį, visiškai nepastebėjau jokio pagerėjimo.
GTV V6 TB
ex 156 1.9JTD

Having an Alfa is a bit like having a cat.......you don't own it, it owns you.

Neprisijungęs Džeris166

• Patyręs
  • Įrašai: 497
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2011-05-30 19:27 »
pilkit statoile kura, kuris is kart su priedais ir nebereiks sukti galvos kuris geresnis....

toks pat benzas benzas kaip ir visus gi is mazeikiu naftos visi emam ir tiek... marketingini triuka pasidare ir tiek..  ^-^
Buvo: BMW 520i (e34) 1992m. ( Brokatrot Metallic )

Yra: Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2000m. ( Grigio Chiaro Vr. )

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2011-05-30 20:25 »

toks pat benzas benzas kaip ir visus gi is mazeikiu naftos visi emam ir tiek... marketingini triuka pasidare ir tiek..  ^-^

Is mazeikiu naftos kuras keliauja be priedu, patys tinklai kaip statoil dar pila papildomai, kiekvieno tinklo skirtingi priedai ir dozes :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs JesusInAdidas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 121
  • Alfa Amore
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45 Įrašytas: 2011-05-30 20:37 »
padariau isvada, kad geriausias rezultatas butu:

1: isplauni kuro baka
2: pasikeiti filtrus
3: pili priedus.

Kas liecia alyva:

1: pilsiu kokio pigaus marmalo pravalymui
2: po to keisiu tepalus ir filtra
3: pilsiu konors is patikimesniu gamintoju arba isvis nebepilsiu.

taigi klausimas :) ar labai sudetinga procedura butu issiplaut ta kuro baka paciam? gal kas taip jau dare? skaiciau, kad geras rezultatas butu plaut su benzinu. Kaip ta plovimo procedura atrodo? palikt per nakti stovet, ar ten purtyt ta baka pora valandu. ar uztenka pusvalandzio. galima naudot vandeni praskalavimui ar tik degias/lakias medziagas? :D aciu uz atsakymus p.s. kiek kainuoja servize tokia procedura, ar isvis uzsiima kasnors tokiais zaidimais? O_o

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #46 Įrašytas: 2011-05-30 20:39 »

Nu nu. Tik jau nereik lialia. Tai jeigu visas kuras vaziuoja is Mazeikiu, tai paaiskinkit man idiotui, kodel mano Alfa uzpylus Orlen benzo nifiga nevaziuoja, koseja, ciaudo ir zvakes visos apsinesusios. Lygiai tas pats ir su Lukoil kuru, o su Nestes ir Statoil kuru vaziuoja puikiai be jokiu problemu. Galbut pasakysit, kad tai pavienis atvejis, taciau lygiai tas pats darosi ir mano tevuko Pontiac Transport (1996 m.) ir Mitsubishi Grandis (2004 m.). Visi musu automobiliai varomi benzinu, taciau manau, kad ir dyzeliams panasiai viskas skiriasi. 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Q4

• Veteranas
  • Įrašai: 1490
  • Dabar Subaru
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47 Įrašytas: 2011-05-30 21:42 »

Nu nu. Tik jau nereik lialia. Tai jeigu visas kuras vaziuoja is Mazeikiu, tai paaiskinkit man idiotui, kodel mano Alfa uzpylus Orlen benzo nifiga nevaziuoja, koseja, ciaudo ir zvakes visos apsinesusios. Lygiai tas pats ir su Lukoil kuru, o su Nestes ir Statoil kuru vaziuoja puikiai be jokiu problemu. Galbut pasakysit, kad tai pavienis atvejis, taciau lygiai tas pats darosi ir mano tevuko Pontiac Transport (1996 m.) ir Mitsubishi Grandis (2004 m.). Visi musu automobiliai varomi benzinu, taciau manau, kad ir dyzeliams panasiai viskas skiriasi. 8)
tavo alfa labai jautri kurui ;D
2017m. Subaru forester 2.5 127kw mano
2014m. Subaru XV 2.0 hybrid 119kw žmonos
2011m. Yamaha Grizly-450 laisvalaikiui

Perku įvairų MIŠKĄ, tel-868236606

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #48 Įrašytas: 2011-05-30 21:55 »
tavo alfa labai jautri kurui ;D

Juk paminejau, kad ne tik mano Alfai taip yra, bet ir tevuko amerikonui, bei japonui. 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Algirdukas

« Atsakymas #49 Įrašytas: 2011-05-31 19:19 »
Kadangi mano viena is gaisriniu komandu yra Suciaus kuro bazeje pie priedus daug zinau.... Siaip tuos statoilo priedus net su inkasatorinem masinom atveza, ju kaina beprotiska.... tai patikekit - jie savo nauda duoda....
Ilgiuosi Alfos