Autorius Tema: priekiniu zibintu reaguliavimas  (Skaityta 9455 kartus)

Neprisijungęs pauliumas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
priekiniu zibintu reaguliavimas
« Įrašytas: 2009-09-27 22:07 »
Sveiki, turiu alfa romeo 156 (2000m)., va turiu tokia beda..Variau savo masiniuka i technikine, ir tiek prie sveisu prisikabino..sako netinkamas faros ar kas, sviecia "blynais", o ne spinduliu ir paskui luzta..Gal kas susiduret su tokia problema? gal zinot ar imanoma tokias faras sureaguliuoti..p.c. buvau nuvaziaves, kad sureaguliuotu sviesas,bet nieko nepadare..Gal kas turit ar zinot blogiausiu atveju kur zibintus nusipirkt? ir gal galit patart kaip vel kokiu "pufleku" nenusipirkt?

Neprisijungęs kleoba

Ats: priekiniu zibintu reaguliavimas
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009-09-27 22:19 »
Pirmiausiai pasitikrink, ar lemputės tinkamos sudėtos (turi būti H7) ir ar teisingai jos įstatytos. Nes net jei ir angliški žibintai būtų, jie visvien spindulį turėtų tvarkingai laužt, tik ne į tą pusę ;)

P.S. darau prielaidą, kad pas tave ne ksenonai, nors jie paprastai blynais į akis šviečia...
AR Giulia Veloce 2.0T Alfa Rosso 2018
AR 156 2.0 TS Nero fuoco 2002
AR 147 1.9 JTD 16V Nero fuoco 2003
AR 33 1.6 Boxer 1994
AR Sprint 1.5 QV 1985

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009-09-27 23:13 »
lemputes H7 ir H1 ;)
without heart we would be mere machines

Neprisijungęs pauliumas

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009-09-28 10:21 »
jo.lemputes tai idetos H7(trumpuju) ir H1 (ilguju)..kaip bedeciau visvien blogai sviecia, lekiu i sevisus pasiziuret ka jie pasakys, man tech apziuroj sake,kad pati fara kalta, kad ne toki atspindi zibinte duoda, bet juk tie tech, apziuroj ka sako ir sunku tiket..o ka manot apie taivanietiskas faras, su jom bus galima tech.apziura praeiti..Taip pas mane ne Xenonai, o philips susidejau, maniau,kad senosios neaiskios kazkokios bus :smilie:

Neprisijungęs Povilas156

• Patyręs
  • Įrašai: 454
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009-09-28 20:24 »
Dazna 156-tu beda,nieko is ju jau nebus,pirk kokias DEPO,pigu o ir svies tikrai geriau negu tie kurie net spyndulio nesudaro  ;) pasiziurek ogmita.lt   koivunen.lt
Alfa 156 2.0ts 98m  (Ex)
Primera P12/Civic EP4

Neprisijungęs pauliumas

• Naujokas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009-09-28 20:38 »
Ivyko stebuklas :D..nuvaziavau pas elektrika ir per 20min sutvarke :D..va,kaip negalima tiket kitais, man tech. apziuroj pasake, "kad nera tokio profesoriaus,kuris tokias faras sureaguliuotu"..pasirodo yra kurie uz 20lt sutvarke, nebereikes simtu beisleist :alaus:..o paslaptis buvo tame,kad blogai lemputes idetos ir be stendo ju tiksliai neidesi,nes nebuvo jokiu ispjuvu mano zibintuose..pries menesi buvau pas viena servisa pagal skelbima nuvaziaves,priesai forum palace, tai ten nieka toks dedas nepadare..Tai va ,jei zibintas nera isdeges, tai galima atreaguliuoti ir nereikia islaidaut ant nauju zibintu ;)...tik nezinau,kaip butu su angliskom.. ???

Neprisijungęs 1e2r456t

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009-09-30 09:28 »
Taip ir as su ta pacia beda buvau susidures- kai keiti lempute- butiniai idedi blogai ja:(
AR SW 2.4 JTD

Neprisijungęs darioJ

• Lankytojas
  • Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009-10-01 11:53 »
Ivyko stebuklas :D..nuvaziavau pas elektrika ir per 20min sutvarke :D..va,kaip negalima tiket kitais, man tech. apziuroj pasake, "kad nera tokio profesoriaus,kuris tokias faras sureaguliuotu"..pasirodo yra kurie uz 20lt sutvarke, nebereikes simtu beisleist :alaus:..o paslaptis buvo tame,kad blogai lemputes idetos ir be stendo ju tiksliai neidesi,nes nebuvo jokiu ispjuvu mano zibintuose..pries menesi buvau pas viena servisa pagal skelbima nuvaziaves,priesai forum palace, tai ten nieka toks dedas nepadare..Tai va ,jei zibintas nera isdeges, tai galima atreaguliuoti ir nereikia islaidaut ant nauju zibintu ;)...tik nezinau,kaip butu su angliskom.. ???
o gal gali imest elektriko kontaktus, jei dar kas nors susidurs su panasiom problemom, tai manau butu naudinga tokia informacija.

Neprisijungęs DevilDriver

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 176
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009-10-02 10:31 »
na taip trumpu H7 keitimas isties problematiskas, nes reikia labai tiksliai istatyti lempute, kitaip mes lieva spinduli. Lemputes ispjova su dantuku turi ziureti i virsu. Pas mane xenon, tai jokio skirtumo, jei teisingai istatyta ir tas xenonas normaliai sviecia.
Buvo:
Alfa Romeo 33 1.4 Boxer
BMW 730
Alfa Romeo 155 2.0 8V T.Spark
Alfa Romeo 156 2.4 JTD 100 kW
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 110 kW lusso
Toyota Corolla Verso 2.0 D4D
Lancia Lybra 2.4 JTD SW 103 kW
SAAB 9-5 2.0 TiD SW

Neprisijungęs Renco

• Lankytojas
  • Įrašai: 384
  • CHF 747 JBC 949
    • Žiūrėti profilį
    • picasaweb.google.com
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2009-10-02 16:22 »
na taip trumpu H7 keitimas isties problematiskas, nes reikia labai tiksliai istatyti lempute, kitaip mes lieva spinduli. Lemputes ispjova su dantuku turi ziureti i virsu. Pas mane xenon, tai jokio skirtumo, jei teisingai istatyta ir tas xenonas normaliai sviecia.

As niekaip nesuprantu, kur jus tas problemas pakeitime randat? Jau du kartus keiciau ir viskas tvarkoj  ::)
Buvo: Nissan Sunny '93; 1.4. 6 metai.
          Skoda Felicia '97; 1.6. 1 metai.(Rally car)
          Honda Civic 4'th gen. '91; 1.6. 1 metai.(Rally car)
          AR 156; '98; 2l T-SPARK; zalia. 8,5m R.I.P. (infarktas)
Yra:    AR 164; '93; 3l V6 24V;