CF3 tai jau paskutinis TS variantas, ne iki, bet nuo 2001. Na, bet neesme. Del paciu firmu Bosch generatorius buvo jau mano 2000-uju 146, zmogui pardaviau, kuriam su Marelli nutiko tas pats, kaip rasai, skilo
Realiai jie ejo, kaip papuole, vieniems Bosch, kitiems Marelli i tuos pacius modelius... Apie tai man ir Autogralis patvirtino, pagal VIN. Rodo, kad gal Marelli, o gal ir Bosch. Idomiausia, kad uzsakius kazkoki lyg nauja, lyg restoruota (patys nezino koks) jis turetu tikti, abiem atvejais. Bet, bet...
Stai del skyvo, man ir kyla didziausi klausimai, nes girdejau, kad ir atstumai to skyvo skiriasi (dirzas pakeicia geometrija), apie tai panasu ir breziniai generu byloja, apie tai vienas zmogus rase kazkada forume ir apie tai, kad net skyva nuo seno uzdejus, geometrija jo neatitiko. Zodziu, supratau, kad makliava su jais analogiskai, kaip ir su radiatoriais padaryta, deta tai, kas po ranka papuole, taigi, iseitis tik veztis senaji i parduotuve (pries tai uzsakius) ir matuoti viska, antraip gausi pastu nors ir nauja, o ten...skyvo isnesimas ne toks. Bandysiu nulekti iki vieno zmogaus savaitgali, jis turi apynauji nuo 2.0ts ir pasiziureti, pagal vienus katalogus jis turetu netikti, bet pagal kitus lyg ir pateikiamas, kaip alternatyva. Zodziu, radiatoriai ir generatoriai tikras hemarojus