Iškilo problema. Maniškės 166 lempos šviečia per gerą sprindi žemiau nei priklauso, o keleivio dar ir į vieną šoną. Bandėm sukelti, nesusikelia. Žemyn nusileidžia. Niekas neišmalta viskas sukiojasi. WTF?
buvo toks variantas man, kad abi švietė gerokai per žemai ir nėjo pakelt daugiau. Buvau išėmęs abu pakėlėjus, juos išardęs pastačiau į aukščiausios pozicijos tašką ir sudėjau atgal. Su viena lempa pavyko pakelti,o su kita kažkodėl prijungus prie sistemos jinai vėl žemyn nuvažiuodavo taip ir likau nesupratęs kodėl. Tada pastačiau mechaninį reguliatorių, kuris buvo naujai pirktame žibinte.
Citata iš: vaicius 2014-11-12 12:11Iškilo problema. Maniškės 166 lempos šviečia per gerą sprindi žemiau nei priklauso, o keleivio dar ir į vieną šoną. Bandėm sukelti, nesusikelia. Žemyn nusileidžia. Niekas neišmalta viskas sukiojasi. WTF?buvo toks variantas man, kad abi švietė gerokai per žemai ir nėjo pakelt daugiau. Buvau išėmęs abu pakėlėjus, juos išardęs pastačiau į aukščiausios pozicijos tašką ir sudėjau atgal. Su viena lempa pavyko pakelti,o su kita kažkodėl prijungus prie sistemos jinai vėl žemyn nuvažiuodavo taip ir likau nesupratęs kodėl. Tada pastačiau mechaninį reguliatorių, kuris buvo naujai pirktame žibinte.