Istorija tokia.
Daugiau nei dvi savaites mano Alfukė stovėjo kieme nejudinama. Tada kažkur reikėjo staigiai palėkt, važiavau gana greit (būtų galima sakyt šiek tiek agresyviai, ta prasme sustojus greit pajudėdavau į priekį) na ir atsirado kažkoks garsas iš variklio, važiavo toliau Alfukė be problemų, tiesiog grynai iš variklio garsas eina.
Toliau. Atsitiko taip kad teko gultis į ligoninę. Ligoninėj pragulėjau beveik 1mėn. ir gryžęs nėjau prie Alfukės dar 1 mėn. Bėda ta kad akumo neatjungiau prieš tokį ilgą Alfukės stovėjimą vietoj, taigi gavosi kad po to staigaus pasivažinėjimo ir garso atsiradimo Alfukė kieme prastovėjo daugiau nei 2 mėn.
Klausimas mano būtų toks, kiek MAŽDAUG galėtų atsieiti variklio remontas? Suprantu kad neaišku kas ten yra, bet tarkim. Kokios kainos pačios diagnostikos ir variklio apžiūros, kiek kainuotų kapitalinis remontas? Ar apskritai verta remontuot? Kur Klaipėdoj važiuot pasitikrint užtikrintai?

Jeigu dabar kurčiau tai užsikurtų ji, tik akumas nusmigo visai per tą stovėjimą. Turiu kitą mašiną ir iš vienos pusės geriausia būtų parduot, bet paėmus faktą kad aš myliu savo Alfukę ir kad man niekas neduos nei pus trečio tūkstančio, tai visai norėčiau prikelt ją ir turėt kaip savaitgaliams ir pramogai skirtą automobilį.