Autorius Tema: priekines pakabos problemos  (Skaityta 8379 kartus)

Neprisijungęs Tomikas

• Patyręs
  • Įrašai: 765
    • Žiūrėti profilį
Ats: priekines pakabos problemos
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2009-07-19 21:06 »
na pas mane 1,9 td tai nezinau pas mane jie kaista biski perdaug nes kai keite man stupica buvau pries tai koki pusvalanduka vazinejas tai vienu zodziu nuvaziuoju pakelia masiniuka negali prie varztu prisiliest taip palikau nesuprates kame esme tai va vienu zodziu  nusprendziau ismegint ta siulima keist diskus bet keisiu i ventiliuojamus

tai tada gal ir suportus pasiziurek,gal cilindriukas nevaiksto. Diskai perkaito ir deformavosi.Logiskiausias paaiskinimas.

Neprisijungęs Ciudikas

• Veteranas
  • Įrašai: 1078
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2009-07-20 09:11 »
pritariu tomikui.
pradek nuo suportu profilaktikos.
kas liecia disku keitima i ventiliuojamus- 95proc kad turesi keistiir supportus (disko storis, isnesimas,skersmuo ir tt) o ziurek kad dar irkelmonereiktupasikeist,taipkadsiulyciau gerai pasianalizuot ar tam yra tolko.

ps uztenka pravaziuot 5 minutes agresyviau kad diskai ikaistu virs 150...

stasius, savo akim maciau ir kreivom rankom ardziau 156 su 1,8 motoru 98 metu su ventiliuojamais diskais.

Neprisijungęs pukis

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 32
  • AR 155 1,9td 95 m
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2009-07-20 17:20 »
su suportais viskas tvarkoj cilindriukai vaiksto
AR 155 1,9td 95 m

Neprisijungęs cookis

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2009-09-09 20:11 »
puki man ir taip buvo su stabdziais kai keiciau kaladeles...problema buvo suporte. nevaiksciojo silindriukai, net kaladele antra sudevejo dukart labiau nei pirmaja, meginant ismankstinti net luzo vienas (atsiejo 50lt) uzsidejus nauja suporta su idealiai vaiksciojanciais cilindriukais viskas buvo ok. o jei nori detis ventiliuojamus stabdzius manau pasiziurek tokius http://www.autogidas.lt/skelbimai/alfa-romeo-155-1498797.html   nes jei desi pvz nuo ar 155 2,0ts tai reikes keisti ir diskus ir suportus ir dar gal kas nors netix... nes as galvojau keisti ventiliuojamus diskus nuo 1,7ts ir man jie netiko

Neprisijungęs pukis

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 32
  • AR 155 1,9td 95 m
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2009-09-10 12:46 »
cookis pas mane su suportais viskas gerai cilindriukai vaiksto puikiai as priejau tokia isvada kad ten kalti diskai jie bus perkaite ir deformavosi
AR 155 1,9td 95 m

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2009-09-10 14:49 »
suportas prisisuka  dviem varztais  i tokius, net nezinau kep pavadint  ir jie turi vaiksciot ,  jai jie nevaiksto  tuomet nuspaudus stabdi tau kaladeles prispaus viskas ok, bet  atleidus cilindriukas grys o suportas neatsistos i savo vieta ir viena kaladele liks  prispausta  kol pati neatsoks vazinejant per duobes ir t.t  na kas arde manau supranta apie ka as cia
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs cookis

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2009-09-14 08:33 »
suprantu ;D as apie juos ir kalbejau tik nzn kaip vadinasi :smilie: issiardyk puki savo suporta ir jei pamiklink juos ranka, jei nevaiksto tvarkyk! na siaip jie atrodo kaip varztas su sriegiu galvoje.prie jo prisisuka suporto antra dalis...issiardes tikrai pamatysi nes daugiau niekko kito ten panasaus nera. as viena ismiklinau su WD-40 ir spaustuvo pagalba, o kitas buvo yskilies tai luzo... :( teko det nauja, dbr jau viskas ok :masina: :alaus:

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2009-09-14 12:04 »
wd 40 laikina piemone, ismankstinimui palengvint, poto ten sutepk visa, jai gumos suplysusios pirk emont komplekta ir jas pakeisk kaina remont komplekto bent jau 164 22 lt
AR159 2.0 jtdm Ti