Autorius Tema: Užsidega purkštuko lemputė ir užgęsta mašina  (Skaityta 28327 kartus)

Neprisijungęs veloce

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Ats: Užsidega purkštuko lemputė ir užgęsta mašina
« Atsakymas #50 Įrašytas: 2010-04-26 23:46 »
Sveiki,
Turiu problemą... mano mašinytė Alfa Romeo 145, 1,9 dyzelis. pastovejusi užsikuria normaliai, bet pavažiavus keletą km. užsidega purkštuko lemputė ir užgęsta mašina, paskui palaukiu kokias 5-10 min. ir vėl užsikuria, vėl pavažiuoju ir vėl užgęsta užsidegus purkštuko lemputei. Vežiau pas meistrą, jis pakeitė kuro filtrą, nepadėjo. Paskui tikrino ant kompo, sakė, atseit nieko nerodo. Nieko nesuprantu... Gal Jums yra kas pan. buvę? Labai reikia pagalbos!!!
Sveiki, pas mane lygiai tokia pati beda(2.4 jtd), kaip manot ar verta daryt diagnostika(kuri gali to nepamatyt, jei tuo metu nedega purkstukas) , ar geriau pasikeist RPM davikli ir bandyt vaziuot?  :smilie:

Neprisijungęs Tadas155

« Atsakymas #51 Įrašytas: 2010-04-27 00:15 »
Diagnostika turi pamatyti, nes uzsidegus purkstukui, klaida issisaugoja atminty.  :smilie:
neturiu alfos.

AR155 KLP

• Svečias
« Atsakymas #52 Įrašytas: 2010-04-27 10:58 »
na pas mane AR 155 bendzinas, irgi tokia pati beda, ir nezinau kas yra, klausiau kad diagnostika padarytu Alfos servise, sako , negalima padaryti, nera kur pajungti. tai ir vazinejuos su ta beda... o kas varikio darba liecia, tai dreba jis truputeli. bet auto neuzgesta.

kreazot

• Svečias
« Atsakymas #53 Įrašytas: 2010-09-20 10:06 »
As atsiprasau,o kartais liamda zondas knisa prota?Kai pas mane uzsidege  tas purkstukas praejo pora metu,bet vis dar vazinejiu.Tas purstukas tai uzsidega tai prapuola,taciau variklis niekada neuzgesdavo. Nuvariau patikrinti, diagnostika parodo,kad liamda ryt poryt pareis shaibom.Po to kai uzsidege purkstukas as pastebejau,kad padidejo kuro sanaudos(bet nedaug) ir sumazejo galingumas(ne daug,bet jaucesi).Zonda nekeiciau,nes randu tik universalus,o noresi originalo.

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #54 Įrašytas: 2010-09-20 11:00 »
As atsiprasau,o kartais liamda zondas knisa prota?Kai pas mane uzsidege  tas purkstukas praejo pora metu,bet vis dar vazinejiu.Tas purstukas tai uzsidega tai prapuola,taciau variklis niekada neuzgesdavo. Nuvariau patikrinti, diagnostika parodo,kad liamda ryt poryt pareis shaibom.Po to kai uzsidege purkstukas as pastebejau,kad padidejo kuro sanaudos(bet nedaug) ir sumazejo galingumas(ne daug,bet jaucesi).Zonda nekeiciau,nes randu tik universalus,o noresi originalo.

Kur ir kokiam mieste ieskai? 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

kreazot

• Svečias
« Atsakymas #55 Įrašytas: 2010-09-20 15:17 »

Kur ir kokiam mieste ieskai? 8)
Mazeikiose gyvenu.Pardotuvesia siulo tik universalus.Pas mane yra du violetine,baltas ir rudas laidai.As suprantu,kad spalvas neturi reiksmes,bet vis del to..teisiog paciam idomu.

edg!

• Svečias
« Atsakymas #56 Įrašytas: 2011-04-10 17:44 »
man tokia pat problema, tai ar keitei davikli?  ::) o gal ka kita tvarkei? :smilie:

Neprisijungęs Elusive

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57 Įrašytas: 2011-04-10 22:32 »
Nuvažiuoti ir pasidaryti diagnostiką, o tada bus aišku, kas negerai :smilie:

edg!

• Svečias
« Atsakymas #58 Įrašytas: 2011-04-11 02:30 »
Tai kad deagnostika nk nerodo, kol purkstukas nedega  :) o kaip pataikyt, kad ji sugestu butent servise  :smilie:

Neprisijungęs Elusive

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59 Įrašytas: 2011-04-11 08:17 »
Pas tave 1.9JTD? Iš kur kurą pili? Daug ką galiu papasakot dėl šio gedimo. Iš kokio miesto esi?